Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Η μαζική συμμετοχή των μηχανοδηγών στέλνει μήνυμα ανατροπής στους Κυβερνώντες

Η μαζική συμμετοχή των μηχανοδηγών στις συνελεύσεις που προκήρυξε η ΠΕΠΕ την Παρασκευή ( με πολύ μικρό το διάστημα για να ειδοποιηθούν όλοι οι συνάδελφοι ) στέλνει ξεκάθαρο  μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Οι σιδηροδρομικοί κ οι μηχανοδηγοί  θα αγωνιστούν για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και για την ανατροπή του Ν.4093 που καταργεί το Συλλογικό Δίκαιο.
Πάνω απο 150 συνάδελφοι
δώσαν το παρόν στις συνελεύσεις της ΠΕΠΕ αυτές τις δύο μέρες (70 κ πλέον στην Θεσσαλονίκη σήμερα , 20 στην Πάτρα κ 12 στην Κόρινθο ) ενισχύοντας τον αγώνα του συνδικάτου μας , προτείνοντας στους συνδικαλιστές δράσεις και λαμβάνοντας πλήρη ενημέρωση για τις διεκδικήσεις του κλάδου και των σιδηροδρομικών.
Την παρουσία αυτή των συναδέλφων πρέπει να αξιοποιήσει το Διοικητικό Συμβούλιο (αλλά και αυτήν στις συνελεύσεις που θα ακολουθήσουν στις άλλες έδρες ) προκειμένου να είναι επιτυχής ο αγώνας μας .
Η μαζική συμμετοχή δίνει νόημα και οντότητα στα σωματεία διαμορφώνοντας κ συνειδήσεις ανατροπής πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου