Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Αναβλήθηκε το συντονιστικό

Αναβλήθηκε το συντονιστικό των συγκοινωνιών σήμερα .
Πολλά ακούγονται για τους λόγους ακύρωσης της σύσκεψης  (απο ενόχληση της ΕΘΕΛ για την μη ενημέρωση της για την σημερινή 24 ωρη απεργία  μέχρι  ότι αυτή η απεργία έδωσε άλλοθι σε όσους δεν θέλουν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις ).
Αυτό που ξέρουμε και μεταφέρουμε με σιγουριά , είναι ότι και η επόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομάδα κινητοποιήσεων.
Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει η ΠΟΣ , αλλά και η ΠΕΠΕ .
Ιδιαίτερα μετά
την στάση του κ. Χατζηδάκη που μοίραζε διαβεβαιώσεις στους σιδηροδρομικούς για την μεταφορά του πλεονάζοντος προσωπικού στον ΟΣΕ (αν περισσέψει απο την νέα εταιρεία συντήρησης ) , την εξαίρεση από το μισθολόγιο , την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων.

Η εξέλιξη με το μισθολόγιο είναι φυσικά και προάγγελος της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , αφού πλέον τα κέρδη είναι βέβαια για τον όποιο αγοραστή.
Σε όσους αμφιβάλουν να θυμίσουμε ότι ο κ. Χατζηδάκης , << τελείωσε >> με συνοπτικές διαδικασίες το θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας το 2008.

Αυτό οφείλουν να έχουν στο μυαλό τους όσοι μας εκπροσωπούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου