Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Απεργιακή Ανακοίνωση ΠΕΠΕ

Το ΔΣ της ΠΕΠΕ ομόφωνα καταγγέλλει και καταδικάζει την αντιδημοκρατική απόφαση της Κυβέρνησης για την επίταξη των εργαζομένων στο χώρο των συγκοινωνιών (ΣΤΑ.ΣΥ).

Το Δ.Σ. σαν πρώτο μέτρο αντίδρασης υλοποιώντας  την απόφαση που πάρθηκε στον χώρο της ΠΟΣ στην ευρεία σύσκεψη των πρωτοβάθμιων σωματείων των μεταφορών ( με την συμμετοχή της ΠΕΠΕ ) αλλά και εκπροσώπων της ΓΣΕΕ και του ΕΚΑ αποφάσισε  την πραγματοποίηση 24 ωρης απεργίας στον Προαστιακό Αθήνας (Κιάτο – Αεροδρόμιο – Πειραιάς – Χαλκίδα )  , αύριο Παρασκευή 25/01/2013 καθώς και 24ωρες επαναλαμβανόμενες Πανελλαδικές απεργίες  για τις 26 , 27 κ 28 /01/2013 .

Καλούμε την Κυβέρνηση κ το Αρμόδιο Υπουργείο να επιστρέψει άμεσα στο τραπέζι του διαλόγου , αναστέλλοντας την αντιδημοκρατική απόφαση της επίταξης , με θέμα συζήτησης την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας , όπως το Ελληνικό Σύνταγμα και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο ορίζει.

Όλοι οι συνάδελφοι καλούνται να δώσουν με την μαζική τους συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση την απάντηση στις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές της Κυβέρνησης.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.
Η Δημοκρατία θα νικήσει.

                                         Για το ΔΣ


          Ο Πρόεδρος                                               Ο Γ. Γραμματέας


          Τουρλής Βασίλης                                     Θεοδωρόπουλος Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου