Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Μαζί τους !


Δεκαμελής αντιπροσωπεία μηχανοδηγών απο την κίνηση Εξέλιξη επέδωσε σήμερα 
ψήφισμα συμπαράστασης στους απεργούς του Μετρό σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο αμαξοστάσιο στα Σεπόλια.
Μετά την απόφαση για επίταξη ΟΛΟΙ μας θα πρέπει να βρεθούμε στον χώρο του αμαξοστασίου για συμπαράσταση στους απεργούς .

Το ψήφισμα >

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των συναδέλφων μας στο Μετρό .
Οι συνάδελφοι στο Μετρό με τον αγώνα τους δείχνουν τον δρόμο της ανατροπής των πολιτικών που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους.
Με την σημερινή μας παρουσία στο χώρο του αμαξοστασίου, στέλνουμε το μήνυμα για την αναγκαιότητα του συντονισμού της δράσης των εργαζομένων στις μεταφορές , προκειμένου
να ανατραπεί η πολιτική της κατάργησης του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων εργασίας που οδηγούν στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους σε δημόσιο κ ιδιωτικό τομέα.
Οι συγκοινωνίες πρέπει και μπορούν να γίνουν δύναμη προάσπισης του θεσμού του Συλλογικού Δικαίου και για αυτό καλούμε όλα τα συνδικάτα – όλους τους εργαζόμενους να σταθούν δίπλα στους απεργούς ενισχύοντας την απεργία τους.
Σαν σιδηροδρομικοί και μηχανοδηγοί , θα εντείνουμε την προσπάθεια για την ένωση των κοινωνικών ομάδων στον αγώνα.


Εκ μέρους των σιδηροδρομικών – μηχανοδηγών μελών της Ανεξάρτητης Κίνησης << Εξέλιξη >>


Ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΠΕ


Γενιδούνιας Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου