Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Πάτρα: 8 θα είναι οι στάσεις του Προαστιακού προς Κάτω Αχαϊα

Οκτώ στάσεις θα κάνει ο προαστιακός, όταν ξεκινήσει να λειτουργεί με κατεύθυνση την Κάτω Αχαΐα, σύμφωνα με την εσωτερική μελέτη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Σε έναν μήνα από σήμερα υπολογίζει ο αντιδήμαρχος Εργων, Βασίλης Λοτσάρης, ότι θα έχουν συντάξει οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων τις μελέτες που απαιτούνται για τη νότια επέκταση του προαστιακού. Ο αριθμός των στάσεων θα είναι συγκεκριμένος, ώστε να εκτελούνται τα δρομολόγια χωρίς καθυστερήσεις.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Πελοποννήσου", η μελέτη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προβλέπει ότι, οι στάσεις στη νότια επέκταση του προαστιακού είναι οι εξής (αφετηρία το μηχανοστάσιο του Αγίου Ανδρέα): ΔΕΥΑΠ - Ιτιές - Παραλία - Ροΐτικα - Βραχνέικα -Τσουκαλέικα -Καμίνια - Κάτω Αχαΐα. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι αυτονόητο ότι θα χρησιμοποιηθεί και δεύτερος συρμός -εκτός αυτού που κινείται προς Βορρά- για να εξυπηρετήσει τους πολίτες που θα μετακινούνται προς Νότο.
Η μελέτη που θα συντάξουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου θα παραδοθεί στον ΟΣΕ για να υποβάλει το τεχνικό δελτίο και το αίτημα χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ των απαιτούμενων εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου