Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Σύσκεψη για τα κυκλώματα της Πελοποννήσου (Προαστιακός - Πάτρα)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Σωματείου μας στην ΠΟΣ , για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τα κυκλώματα εργασίας σε Προαστιακό (Κιάτο ) - Πάτρα.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε τους τελευταίους μήνες  αφού χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος ανατράπηκε η λογική των προγραμμάτων .
Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν  
ο Πρόεδρος του Σωματείου μας   Τουρλής Β. , ο Αντιπρόεδρος Γενιδούνιας Κώστας τα μέλη  του ΔΣ , Φιλιππόπουλος Ι και Κάσσης Δ , τα μέλη του Σ.Τ.Α. απο το μηχανοστάσιο Πάτρας  Παρασκευόπουλος Α και Ράλλης Αθ  καθώς και οι συνάδελφοι  Τσαντίλης Δ  απο την Κόρινθο και  Νικολόπουλος Π απο την Τρίπολη ενώ για λίγη ώρα παρέμεινε κ ο Γ.Γ. Θεοδωρόπουλος Ε .

Στην συνάντηση διαπιστώθηκαν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στην λειτουργία των προγραμμάτων (προβλήματα που ανατρέπουν τον οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέλφων ) και διατυπώθηκαν προτάσεις για την επίλυση τους , προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και  η ένταση μεταξύ του προσωπικού.

Τις επόμενες μέρες και ενόψει της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας , θα  υπάρξει αναλυτικός διάλογος για την επίλυση του θέματος στην βάση των προτάσεων που κατέθεσαν οι συνάδελφοι που εργάζονται σε αυτά τα κυκλώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου