Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πρόεδρε χαλάρωσε !

Ένα πραγματικό παραλήρημα του Προέδρου της ΠΟΣ είχαμε  στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας.
Μιλώντας για εμάς (το δήθεν αντικειμενικό στέκι της έλξης)  κ στοχοποιώντας κ έναν από τους διαχειριστές του χώρου  , προσπάθησε να δικαιολογήσει την ατυχέστατη στιγμή στην  τηλεοπτική του εμφάνιση.
Υπενθυμίζουμε στον Πρόεδρο της ΠΟΣ ότι το video το βρήκαμε στο site της Ομοσπονδίας και το σηκώσαμε όπως το βρήκαμε .
Οι συνάδελφοι ήταν αυτοί που

μας εγκάλεσαν για αυτά που ειπώθηκαν και που εμείς δεν είχαμε παρατηρήσει ! 

Μάλιστα επειδή πιστεύαμε ότι πρόκειται για ατυχέστατη  στιγμή χρησιμοποιήσαμε και τον τίτλο <<Μεγάλη γκέλα >>!

Εμείς  τον καλούμε να κάνει μια διευκρινιστική δήλωση (εμείς όπως πάντα θα την δημοσιεύσουμε ) για το θέμα , γιατί αν έβλεπε τα mail που έχουμε λάβει αλλά και τα σχόλια που διαγράψαμε θα καταλάβαινε πάρα πολλά για το πως αισθάνθηκαν εκείνη την στιγμή χιλιάδες σιδηροδρομικοί.

Τελειώνοντας να θυμίσουμε στον Πρόεδρο της ΠΟΣ , ότι την αντικειμενικότητα μας την αναγνωρίζουν οι χιλιάδες καθημερινοί μας επισκέπτες που βλέπουν και κρίνουν τα πάντα κ αυτό μας αρκεί !

Ποτέ δεν κόψαμε κανένα , ποτέ δεν λογοκρίναμε κανένα επώνυμο σχόλιο  κ δημοσιεύουμε τα πάντα που αφορούν τον σιδηρόδρομο προστατεύοντας τον χώρο για να μην γίνει αρένα αντιπαράθεσης που θα εξέθετε τους σιδηροδρομικούς .

(όπως είχε γίνει αρένα  στο παρελθόν  άλλο blog με τα ξεκατινιάσματα στα σχόλια που επέτρεπε τότε η ΠΟΣ).

Την Δευτέρα 04/03 η συνάντηση με τις Διοικήσεις για την ΣΣΕ.



6 σχόλια:

  1. Συνάδελφοι συνεχιστε την καλη και σωστη ενημερωση που μας δινετε διοτι την χρειαζομαστε......κι οσο για τον παραπανω που λετε εχει κριθρει εδω και πολυ καιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίστε παιδιά είμαστε μαζί σας.
    Όσο βλέπουν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, τόσο πιο προσωπικές επιθέσεις σε άξιους συναδέλφους θα κάνουν για να μην μιλάνε.
    Άλλωστε έρχονται εκλογές σε τρία σωματεία.

    Συνάδελφοι ήρθε η ώρα της αποκαθήλωσης τους, ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ιστορία έγραψε πλέον .
    Ο Α. Βασιλόπουλος οδήγησε την παράταξη στην αυτοδυναμία , οι μετά αυτών θα την διαλύσουν.Όπως επετράπη από την παράταξη και η διάλυση του σιδηροδρόμου.
    Στο επίμαχο video και στο τέλος της εκπομπής όταν το πάνελ δίνει τα συγχαριλίκια στο Ρέππα για τον 3891 ο Πρόεδρος της ΠΟΣ παραμένει εκκωφαντικά σιωπηλός. Αυτή η σιωπή λέει πολλά για όλους όσους ξέρουν κ θα μιλήσουν όταν πρέπει.
    ΑΝ ήταν καλά ο Αντρέας , πολλά θα ήταν αλλιώς και σίγουρα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.
    Δυστυχώς όλοι μας χάσαμε πολλά τον Ιούνη του 2010 με το εγκεφαλικό του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Σ. ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟ...ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ. ΤΟ 2009-2010 ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ-ΠΕΠΕ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ,ΟΡΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ...ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΓΕΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ!!!ΝΙΚΟΣ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Αρχαίοι Αθηναίοι, τους προδότες τους έλεγαν "Ριψάσπιδες". Σήμερα ακόμη την ΠΟΣ την διοικούν Ριψάσπιδες. Αυτοί δεν έχουν φιλότιμο να παραιτηθούν. Εμείς ως πότε θα τους ανεχόμαστε? Κάποτε πρέπει να πάνε σπίτια τους! Μόνο να κάνουν συνδιοίκηση ξέρουν και να μας χτυπούν φιλικά στην πλάτη όταν έρχονται εκλογές. Μετά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να μας κουνάνε το δάχτυλο απειλητικά ή να μας ξεχνάνε. Αρκετά λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι το σχόλιο στις 10.54 είναι του συναδέλφου Κιουτσούκη καθώς υπήρξε πρώτα (κ για λόγους δεοντολογίας )επικοινωνία μαζί του.

    Για τα υπόλοιπα θα απαντήσει ο συνάδελφος Γενιδούνιας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή