Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Έκτακτη Ανακοίνωση του Σωματείου Ηλεκτροδηγών ΣΤΑ.ΣΥ


 Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας και καταγγέλλουμε τη 2η κατά σειρά επιστράτευση, αυτή τη φορά στους ναυτεργάτες, που αντιδημοκρατικά, αντισυνταγματικά και αυταρχικά επιβάλλει η κυβέρνηση - υπάλληλος των παγκόσμιων τοκογλύφων, των Κύριων υπαίτιων δηλαδή, της φτωχοποίησης & εξάντλησης της ελληνικής κοινωνίας.
Η διαμαρτυρία μας αυτή, θα εκφραζόταν με
24ωρη Απεργία αύριο 6/2/2013, όπως ακριβώς προκήρυξαν τα Τριτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Συνδικαλιστικά  όργανα (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, ΕΚΠ).
Αφού όμως απώλεσαν αυτό το μέσο τα πρωτοβάθμια Σωματεία στη ΣΤΑ.ΣΥ., το Σ.Η.Ε.Κ. προτείνει, αύριο η πραγματοποίηση της λειτουργίας του Μέσου, να υλοποιηθεί με τους εργαζόμενους οι οποίοι αναρτήσουν πινακίδες σε εμφανή σημεία που θα αναγράφουν:

«ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ(ΟΙ), ΑΠΕΡΓΟΣ(ΟΙ)!»,

καθώς και τα τραίνα που θα δρομολογηθούν να φέρουν σε εμφανές σημείο την επιγραφή:

«ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΣΥΡΜΟΣ!».



Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΣ!

Συναδελφικά
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου