Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Κλείνει λόγω οδικών έργων η ηλεκτροκίνηση μεταξύ Θεσσαλονίκης - Λάρισας ;

Τεράστιες οι ζημιές για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αν συμβεί  ! Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Προαστιακού Λάρισας ....
Είναι πραγματικά απίστευτο αλλά και δείγμα της λειτουργίας του Ελληνικού Κράτους , αυτό που συζητιέται για την ηλεκτροκίνηση μεταξύ Λάρισας - Θεσσαλονίκης .
Η πρόταση αφορά διακοπή της ηλεκτροδότησης για περίπου 2 μήνες προκειμένου ο
 παραχωρησιούχος που έχει χαράξει τον δρόμο  να γεφυρώσει την γραμμή .(θα κατεβάσει την γραμμή επαφής για να περάσει η γέφυρα  του δρόμου πάνω απο αυτήν ).
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι τις προσεχείς ημέρες υπάρχει σύσκεψη στον ΟΣΕ με την συμμετοχή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του εργολάβου .

Η ουσία είναι ότι ο σιδηρόδρομος και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα υποστούν μεγάλο πλήγμα αν προχωρήσει η πρόταση αυτή.

Με την ευκαιρία και  όσον αφορά τα έργα στον Προαστιακό , γίνεται προσπάθεια να μειωθεί η ταλαιπωρία των επιβατών με εφικτές τεχνικές λύσεις να συζητιούνται , αλλά και να υπάρχει προβληματισμός για τις πολλές ημέρες που ζητήθηκαν για την αποκατάσταση.

Τέλος , να τονίσουμε ότι η ανάδειξη των θεμάτων απο το στέκι δεν γίνεται για να δημιουργούμε επιπλέον προβλήματα , αλλά για να δίνουμε την απαραίτητη ώθηση στους εμπλεκόμενους να σκεφτούν την καλύτερη λύση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου