Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

4ο μνημόνιο η νέα ....μεταρρύθμιση , στα τάρταρα ο κατώτατος μισθός

O Πρωθυπουργός της φτωχοποίησης των Ελλήνων
και το Greek Succes Story -ας ζήσει αυτός με
420 Ευρώ το μήνα 
Τα 420 ευρώ είναι όντως χαμηλός μισθός - αλλά μην ξεχνάτε πως μιλάμε για ανέργους. Θα είναι μια ανακούφιση γι' αυτούς - (Γ. Στουρνάρας - Υπ. Οικονομικών )
Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία εμείς θα αποδείξουμε το greek sucess story - (Α. Σαμαράς -Πρωθυπουργός)
«Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός αυτός δεν προέρχεται αποκλειστικά από τους 25.000 υπαλλήλους που πρόκειται να μετακινηθούν. Η κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, είναι αποσυνδεδεμένη από τις 15.000 αποχωρήσεις. (Α. Μανιτάκης - Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης για τις απολύσεις στο Δημόσιο)
Τα καλύτερα έρχονται μετά το 4ο μνημόνιο ( 168 ΝΑΙ )

2 σχόλια:

  1. "Απολύστε τους εργαζόμενους των 500-1000 ΕΥΡΩ και όταν καταστούν άνεργοι θα τους προσλάβετε (ή θα προσλάβετε άλλους άνεργους) με 420 ΕΥΡΩ". Αυτή είναι η προτροπή Στουρνάρα προς τους Επιχειρηματίες. Ή μήπως οι επιχειρηματίες έδωσαν αυτή την εντολή στο Στουρνάρα; Το είχε πει ήδη προ καιρού ο άλλος φιλελεύθερος αστέρας και εντολοδόχος τους Προκόπης Δούκας. Ο Σαμαράς δεν συμφωνεί, αλλά τι να κάνει, σώζει τη Χώρα και ευτυχώς που υπάρχουν και οι Βενιζέλος-Κουβέλης και δεν πάμε παρακάτω. Τα 360 ΕΥΡΩ όμως είναι ΑΠΛΥΤΩΣ εγγυημένα ως μισθός και σύνταξη για όλους τους Έλληνες της τρίτης ηλικίας, που δεν πεθαίνει (Λοβέρδος παλιά, Επίτιμος πρόσφατα). Αααα ξέχασα ο Λοβέρδος είπε ΟΧΙ! Δοξάστε τον! Οι θέσεις αναπληρωτών και το ξεχείλωμα του Υπουργικού Συμβουλίου δεν σημαίνουν ανασχηματισμό, αλλά μετά το Πάσχα το ΠΑΣΟΚ μπαίνει στην Κυβέρνηση με στελέχη, μπορεί και με τον Αρχηγό του και όπου μπει ένας ΠΑΣΟΚΟΡΗΜΑΔίτης θα μπαίνει και ένας Αναπληρωτής ΝουΔούλης να κρατάει τα μπόσικα. Ο Κικίλιας μένει φεύγοντας και ο Ρουπακιώτης φεύγει μένοντας. Ο Μανιτάκης διώχνει επαναπροσλαμβάνοντας και ο Στουρνάρας έχει όλους και όλα γειωμένους, αρκεί να ευημερούν οι αριθμοί. Τα 500 περίπου εκατομ. πρωτογενές πλεόνασμα προκύπτουν από τη μη καταβολή των 2,5 δις που χρωστάει το Δημόσιο από επιστροφές ΦΠΑ και πληρωμές προμηθευτών. Το Φθινόπωρο και το Χειμώνα θα πληρώσουμε χαρούμενοι 3-4 φόρους μαζεμένους, έχουμε-δεν έχουμε δουλειά, το πετρέλαιο θα φτηνήνει και το ΦΠΑ στην Εστίαση θα επαναπροσδιοριστεί τον Ιούνιο αφού θα έχει περάσει η μισή τουριστική περίοδος, η ανάπτυξη έρχεται με τους αυτοκινητόδρομους και 25.000 θέσεις εργασίας δημιουργούνται και μπλα μπλα μπλα...
    Γιατρέ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ...

    ΥΓ: Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους συναδέλφους που ψήφισαν ΝΔ και κυρίως ΠΑΣΟΚ σε ΟΛΕΣ τις προηγούμενες Εκλογές, πολιτικές και συνδικαλιστικές. Θα σας το χρωστάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ:
    Ο Κικίλιας μας τελείωσε. Και κλαααάμα η ΡΗΜΑΔ... Και κλαααάμα ο Βαγγέλης...

    Αλήθεια, ο Μανιτάκης ανακοίνωσε ότι θα απολυθούν οι επίορκοι, οι κοπανατζήδες, οι ανεπαρκείς, οι εκτός ΑΣΕΠ κλπ κλπ. Εκείνος ο Βαψομαλιάς που μαζί με το Σαρακατσάνο γέμισαν το Μετρό και το ΤΡΑΜ με αργόμισθους εκτός ΑΣΕΠ, δεν θα έχουν καμιά επίπτωση; Ο πρώτος επανεξελέγη βουλευτής και σήμερα είναι Υπουργός, ό άλλος, φρονίμως ποιών, τηρεί σιγήν ιχθύος. Η ενοχή τους καταδείχθηκε στο σχετικό πόρισμα των Ελεγκτών Δημοσίας Διοικήσεως (Κλ. Ρακιτζής). Έκτοτε ουδείς μιλά γιαυτό το πόρισμα. Ο άλλος ο Αιτωλοακαρνάνας που διόρισε εκτός ΑΣΕΠ, στις νέες συγκοινωνιακές εταιρείες που ίδρυσε, ένα σωρό συντοπίτες του και κουβάλησε ολόκληρο Railbus στην εκλογική του περιφέρεια, σε μια γραμμή που ανακατασκευάστηκε και τώρα αποτελεί δίκτυο υπό αναστολή με προοπτική κατάργησης (κατόπιν εντολών και των τοπικών αυτοκινητιστικών συμφερόντων που προήγαγε ο μεθεπόμενος Υπουργός, ο Βαψομαλιάς που λέγαμε), δεν έχει καμιά ευθύνη; Ο επόμενος ο ερωτύλος, που συνέχισε τους διορισμούς ώστε να ισορροπήσει το σώμα των ψηφοφόρων στις εταιρείες αυτές και εξαφανίστηκε όταν αποδείχθηκε πόσο λαμόγιο ήταν (συμβάσεις SIEMENS, MAN κλπ) κι αυτός ανεύθυνος; Αμ ο άλλος, ο υπερ-παππούς, που στεναχωριέται που δεν πεθαίνουν τα άτομα της τρίτης ηλικίας (αλήθεια ποιά είναι η ενδεδειγμένη ηλικία θανάτου; Να μας το πει ώστε να προχωρήσουμε σε Νομοθετική ρύθμιση υποχρεωτικής ευθανασίας των υπέργηρων) και που την περίοδο 1976 και εντεύθεν διόρισε όλη τη Μεγαλόνησο στο Δημόσιο και απεκλήθη ως "Αρχιερέας του Ρουσφετιού", αυτός ο διδάκτωρ του πολιτικού αμοραλισμού, είναι αθώος του αίματος όλων όσων σε λίγο θα ριχτούν στην αρένα; Όλοι αυτοί αθώοι; Όλοι αυτοί καλώς έπραξαν δημιουργόντας στρατούς πολιτικών υπηκόων; Δεχόμαστε αυτό που είπε κάποια ψυχή, κόρη του προαναφερόμενου, ότι γιαυτούς υπάρχουν μόνο "πολιτικές ευθύνες" στην κάλπη, αφού πρόκειται για διαφορέτική κατηγορία ανθρώπων; Ανθρώπων σαν τον Αδελφό της και Υιό του ιδίου Πολιτικού Τιτάνα, που επελάυνει λαύρος κατά των διορισμένων από την Αγία Οικογένειά του (που είχε και την ευγενική χορηγία της SIEMENS), ραγιάδων! Ναι όλοι αυτοί παίρνουν το συγχωροχάρτι της κάλπης και του σχετικού άρθρου του Συντάγματος και του Νόμου πέρι Ανευθυνότητας Υπουργών, όπως τον διαμόρφωσε ο Μέγας Συνταγματολόγος Ευάγγελος και που ουδείς κατάργησε παρά τα περί του αντιθέτου λεχθέντα! Και υπάρχουν συνάδελφοι που ακόμα τους υπηρετούν, ακόμα τους πιστεύουν (;), ακόμα τους ξεσκονίζουν. Ελπίζουν στην ελεημοσύνη τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή