Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Εξόφληση την Τρίτη χωρίς επικίνδυνο - Αύριο η συνάντηση ΠΕΠΕ με Ζηλιασκόπουλο

Χωρίς το επικίνδυνο και ανθυγιεινό θα καταβληθεί και πάλι η εξόφληση την Τρίτη 16 Απρίλη.
Η καταβολή των  10 Ευρώ της ημερήσιας αποζημίωσης (που πρέπει να καταβληθούν αναδρομικά απο 01.03.2012) θα πάει για τον επόμενο μήνα αφού 

ο συνήθης ύποπτος Δ/ντης ΔΙΚΑΜ κύριος Ρετσινάς , χωρίς να έχει και πάλι καμία απολύτως δικαιοδοσία επί του θέματος απαίτησε την διακοπή της πληρωμής για να εξεταστεί και άλλο το θέμα.

Ο εν λόγω Διευθυντής λειτουργώντας και σαν δικηγόρος πλέον , δίνει απο ότι μαθαίνουμε και δικές του Νομικές  Προσεγγίσεις στην ομήγυρη του  , νομίζοντας ότι θα έχει για πάντα το ακαταλόγιστο.

Το θέμα είναι όμως ξεκάθαρο , εκτός κ  αν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θέλουν να πληρώσουν με βάση την εργατική Νομοθεσία τις Διανυκτερεύσεις (απο 01.03.2012 -31.12.2012 ).

Τέλος την Τρίτη θα καταβληθούν κ τα λάθη που γίναν στην προηγούμενη εξόφληση , αλλά κ η διαφορά στις Κυριακές που τελικά είχαν υπολογιστεί με λάθος τρόπο .

Θα ενημερώσουμε αύριο με λεπτομέρειες και για την συνάντηση της ΠΕΠΕ με τον κ. Ζηλιασκόπουλο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου