Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πέρασε το προσοντολόγιο -Νεότερα απο την συνεδρίαση

Πέρασε τελικά το προσοντολόγιο απο το σημερινό ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ,α φού δεν έγινε δεκτό το αίτημα της ΠΟΣ για αναβολή .(κατψήφισε ο εκ. εργαζομένων)
Θα αναρτήσουμε το τελικό κείμενο μόλις είναι έτοιμο , καθώς υπήρξαν πολλές αλλαγές της τελευταίας στιγμής , ενώ το ΔΣ εξουσιοδότησε και τον κ. Ζηλιασκόπουλο να κάνει επιπλέον αλλαγές καθώς η διαβούλευση ήταν σύντομη. 
Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των
Δ/ντων Οικονομικών Υπηρεσιών και ΔΙΚΑΜ  για 3 επιπλέον  μήνες.(ο Εκ. εργαζομένων ψήφισε λευκό ).
Επιπλέον στο ΔΣ συζητήθηκε έπειτα απο παρέμβαση του εκπροσώπου εργαζομένων το θέμα των συνθηκών εργασίας των απασχολούμενων σε εργολαβίες στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ .
Η απόφαση που πάρθηκε ήταν να υπάρχει τριμηνιαίος έλεγχος για να διαπιστώνετε απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ  αν οι εργολάβοι πληρώνουν τους εργαζόμενους και τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου