Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Καταγγελία Δικτύου για τις εκλογές στον ΣΣΒΕ


Με διάφορα τερτίπια, η ηγετική ομάδα της ΠΑΣΚ-Σ (που τώρα λέγονται "Εμείς οι σιδηροδρομικοί") στο Σύνδεσμο Σιδηροδρομικών Βόρειας Ελλάδας, απέκλεισε από το ψηφοδέλτιο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ 8 συναδέλφους σιδηροδρομικούς !
Το ψηφοδέλτιο αυτό, αφορά την εκλογή αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, κάτι για το οποίο ενδιαφέρεται άμεσα η ηγετική ομάδα της ΠΑΣΚ-Σ.
Μη σταματάτε συνάδελφοι!!!
Ο ΠΑΣΟΚΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑΣΕ!!!

2 σχόλια:

  1. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Ξεκαρδιστικοί είστε ρε τα απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρο στους ψεύτες και υποκριτές -- χειροκροτητές της συγκυβέρνησης.Μαύρο στους αμετανόητους που μετά απ'όλα όσα μας έχουν κάνει έχουν το θράσος να ξαναβάζουν υποψήφιοι δήθεν ανεξάρτητοι. (σαν τον κιουτσούκη που ξαναγύρισε στο μαντρί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή