Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή οικογένειας Ν. Φοροζίδη

Εν όψη της συμπλήρωσης σαράντα ημερών από τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα μας, η οικογένεια του μηχανοστασιάρχη έλξης ΦΟΡΟΖΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, θέλουμε να εκφράσουμε ένα τεράστιο και βαθύτατο ευχαριστώ στο προσωπικό της ΕΛΞΗΣ, την   Π.Ε.Π.Ε. την Π.Ο.Σ. και στο προσωπικό της TRAINOSE - ΟΣΕ  για την αμέριστη συμπαράσταση προς τον ίδιο, σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής, καθώς και προς εμάς στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάμε αποχαιρετώντας τον αγαπημένο μας. Ο ίδιος θεωρούσε πάντα τη δουλειά του καθώς και όλους τους συναδέλφους του σαν “δεύτερη οικογένειά”. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας, για την αγάπη σας στο πρόσωπό του, καθώς και για όσα κάνατε γι’ αυτόν αλλά και την οικογένειά του. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.


Με εκτίμηση,
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΦΟΡΟΖΙΔΗ Μ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

2 σχόλια:

  1. Ο Νίκος ήταν ένας πολύ ξεχωριστός και χαρισματικός άνθρωπος, όσοι τον γνώρισαν που είναι πάρα πολλοί είμαι απόλυτα σίγουρος πως συμφωνούν μαζί μου.
    Είναι πολύ λυπηρό για την οικογένειά του, για όλους εμάς στην έλξη και όχι μόνον που δεν τον έχουμε άλλο κοντά μας .
    Η απουσία του ακόμη και τώρα συνεχίζει να είναι αισθητή


    Δημήτρης Κυριακίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφε και φίλε καλέ Νίκο...σου εύχομαι καλό ταξίδι.
    Θα μας συντροφεύεις πάντα με τον κεφάτο σου εαυτό στις δύσκολες ώρες.
    Η Λάρισα πάντα θα σε θυμάται γιατί εδώ ήταν όλοι οι αγαπημένοι σου φίλοι.
    Χεραιτίσματα από όλα τα παιδιά εδώ που σε αγαπάνε πολύ...
    Καλή αντάμωση Νικολάκη.

    Τσιτσιβάς Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή