Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάταξη της ηλεκτροκίνησης μεταξύ Αθήνας – Τιθορέας

Υπεγράφη χθες η σύμβαση 700 που αφορά στην ανάταξη της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα Μενίδι (Αχαρνές) – Τιθορέα. Mε το έργο αυτό θα γίνει αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης, η οποία είχε υποστεί καταστροφές, μετά τις εκτεταμένες κλοπές (χαλκού) και τους βανδαλισμούς στους υποσταθμούς του ανωτέρω τμήματος.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι
 21.000.000 ευρώ και το χρονοδιάγραμμα του 16 μήνες.
Στη σύμβαση αυτή έχει συμπεριληφθεί ως προαίρεση και η προσωρινή (έως την υπογειοποίησή του) ηλεκτροκίνηση του τμήματος σιδηροδρομικού σταθμού Αθηνών έως τις Τρεις Γέφυρες.
Με την ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου της σύμβασης αυτής σε συνδυασμό και με την ηλεκτροκίνηση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, στο τμήμα Τρεις Γέφυρες - Αχαρνές καθίσταται ηλεκτροκινούμενο το τμήμα της γραμμής Σ.Σ. Αθηνών έως Τιθορέα, μήκους 154,6 χιλιομέτρων.
Με την ολοκλήρωση της ηλεκτροκίνησης θα επιτευχθεί οικονομία, τόσο σε ενέργεια, όσο και σε χρόνο.

metaforespress.gr

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αντί να εγκαινιάζει σιδηροδρομικά δρομολόγια, εγκαινιάζει λεωφορειακά!

Αντί να εγκαινιάζει διεθνή σιδηροδρομικά δρομολόγια (τα έχει κόψει!), εγκαινιάζει λεωφορειακά!
Ο λόγος για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία ανακοίνωσε ότι τέθηκε σε λειτουργία η λεωφορειακή σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας, με τακτικά δρομολόγια πολυτελών λεωφορείων σε συνεργασία με τη βουλγαρική εταιρεία KARAT - S.
Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση από τις πόλεις της Θεσσαλονίκης (Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός) και Σερρών (Σιδηροδρομικός Σταθμός Σερρών), με τελικό προορισμό τη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.
Οι ενδιάμεσες στάσεις που πραγματοποιούνται είναι στις πόλεις Blagoevgrad  και Sofia.
Τηλεφωνικές κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίων γίνονται από τα κατά τόπους εκδοτήρια που βρίσκονται:

ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, Εκδοτήριο Διεθνών Λεωφορειακών Γραμμών, Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 - 599100
ΣΕΡΡΕΣ : Σιδηροδρομικός Σταθμός Σερρών, Τηλ. Επικοινωνίας: 23210 - 59112
KARAT-S  BUSSTATION - OFFICES: SOFIA :  +359 2 8321032, +359 2 9819848, PLOVDIV :  +359 32 269652
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου