Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Θέματα ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Την Παρασκευή 07/06 συνεδριάζει ξανά το ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο συνάδελφος Ζαβογιάννης Βασίλης μας έστειλε τα θέματα που θα συζητηθούν.
Αναλυτικά >





1. Κατακύρωση διαγωνισμού, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης Συμβάσεων Υπηρεσιών και Μελετών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για την ανάθεση των υπηρεσιών εκμετάλλευσης των εστιατορίων – κυλικείων των αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (εξ αναβολής από τη συνεδρίαση της 03/06/2013)

2. Λήψη απόφασης επί α) της από 03-06-2013 υποβληθείσας Ένστασης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΥΡΣΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ», και β) της από 29-05-2013 υποβληθείσας και κοινοποιηθείσας στην εταιρεία την 04-06-2013 Ένστασης της μονοπρόσωπης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «SWEDISH (ΣΟΥΙΝΤΙΣ) SYSTEMS (ΣΥΣΤΕΜΣ) SECURITY (ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ)- ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ», αμφότερων κατά της υπ’ αριθμ. 144/2/28-05-2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με την οποία εγκρίθηκε η κατακύρωση του ανοικτού/συνοπτικού Διαγωνισμού Δ-1301/2013 «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των Αυτοκινητοστασίων Αθηνών, Πατρών, Θεσσαλονίκης καθώς και για την παροχή υπηρεσιών επιτήρησης και φύλαξης του Τροχαίου Υλικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στους σταθμούς Αεροδρομίου και Κορωπίου του Προαστιακού Δικτύου» στην εταιρεία «ΟCEANIC SECURITY S.A.».

3. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου φορτοεκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων με βάση το άρθρο 8 παρ 2α και 3 του Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης  Συμβάσεων Υπηρεσιών και  Μελετών ( Υ.Α. Φ 32/οικ 20893/1601/2007, ΦΕΚ621/Β/25-4-2007)  της  ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στα πλαίσια της νέας υπηρεσίας παροχής ολοκληρωμένων πόρτα-πόρτα μεταφορικών υπηρεσιών εμπορευματοκιβωτίων με καθημερινά δρομολόγια στη διαδρομή Θράσιο-Θεσσαλονίκη-Θριάσιο.

4. Διάφορα θέματα-Ανακοινώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου