Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον Προαστιακό Αθηνών

Προβλήματα είχαμε πάλι σήμερα στον Προαστιακό , αφού στα Λιόσια παρουσιάστηκε πρόβλημα στα κλειδιά κ υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις κ ακυρώσεις δρομολογίων .
Η βλάβη αποκαταστάθηκε πριν απο λίγο κ αύριο όλα θα είναι κανονικά .
Ωστόσο λάβαμε και πάλι πολλά μηνύματα απο επιβάτες που διαμαρτύρονταν για την ταλαιπωρία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι 1 man ξεκίνησε απο ΑΙΡ για να μεταφέρει όλο τον κόσμο που περίμενε στα Λιόσια , στην Μαγούλα με αποτέλεσμα όπως μας περιγράφεται να γίνει συνωστισμός  ....
Η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πρέπει να δει το θέμα του Προαστιακού με μεγαλύτερη προσοχή , αφού το καλοκαίρι η κίνηση πολλαπλασιάζεται ιδιαίτερα προς Κιάτο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου