Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δίκτυο Σιδηροδρομικών > Εαν όχι τώρα , πότε !

Με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και με ΜΑΤ κυβερνάει πια αυτή η ακροδεξιά κυβέρνηση. Έτσι έκλεισε μέσα σε ένα απόγευμα την ΕΡΤ. Έτσι διέκοψε, πραξικοπηματικά, το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης. Έτσι σκοπεύει να κλείσει, όπως δήλωσε με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όποια δημόσια υπηρεσία και οργανισμό της καπνίσει, καταπώς θα τη βολεύει στο σχέδιο του γενικού ξεπουλήματος.


Πρέπει να απαντήσουμε σήμερα. Αύριο θα είναι αργά.

Όλοι οι οργανισμοί, όλες οι ΔΕΚΟ μαζί, να προχωρήσουμε σε αγώνα διαρκείας κατά της πολιτικής που μας εξαφανίζει. Άμεσα, όσο το καζάνι της ΕΡΤ βράζει, να γίνουν συνελεύσεις εργαζομένων παντού και να προκηρυχθεί ΓΕΝΙΚΗ AΠΕΡΓΙΑ μέχρι να πέσει η αυταρχική κυβέρνηση Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.

ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ!!!

Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου