Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Απίστευτα πράγματα σήμερα στην δίκη για την απεργία της ΠΕΠΕ

Και ένταση στο δικαστήριο αφού η υπεράσπιση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσπαθούσε συστηματικά να παραπλανήσει τη δικαστή ! 
Λίγο πολύ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποστήριζε ότι απο την απεργία ταλαιπωρούνται χιλιάδες επιβάτες (!!!! - την ώρα που ΟΛΑ τα επιβατικά και προαστιακά δρομολόγια γίνονται κανονικά ) και τόνιζε
το θέμα του προσωπικού ασφαλείας (!!!! - Τα μηχανοστάσια λειτουργούν κανονικά !).
Εκείνη την στιγμή προκλήθηκε ένταση αφού ο δικηγόρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πίεζε υπερβολικά τον μάρτυρα του Σωματείου μας ( Ο Γενικός Γραμματέας , Θεοδωρόπουλος Ε.) προκειμένου να λάβει απάντηση παραπλανητική για την δικαστή . 
Αντίδραση υπήρξε κ απο τον Δικηγόρο μας κ. Τσαχνιά αλλά και απο τους παρευρισκόμενους μηχανοδηγούς .

Στην Δίκη παρευρέθηκαν οι Βελλής Ζαφείρης , Κάσσης Δημήτρης , Γενιδούνιας Κώστας , Φιλιπόπουλος Γιάννης απο το ΔΣ της ΠΕΠΕ , οι μηχανοδηγοί - μέλη του ΣΤΑ , Αγγελόπουλος Νίκος , Βούλγαρης Δημήτρης , Μωραίτης Πέτρος , κ ο μηχανοδηγός Συριόπουλος Θέμης.

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου