Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Αφίσα των συνδικάτων στα Μέσα Μεταφοράς - Συνάντηση με Μ. Χρυσοχοίδη

Μια πολύ καλή αφίσα βγήκε σήμερα απο τα συνδικάτα στα Δημόσια Μέσα  Μεταφοράς και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες σε λεωφορεία , τρένα και μέσα σταθερής τροχιάς .
Η αφίσα συνοδεύεται  απο μια ανακοίνωση ( την δημοσιεύουμε παρακάτω ) και αποτελεί το πρώτο αποτέλεσμα  της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί με όλα τα μέσα μεταφοράς πριν μερικές μέρες στα γραφεία της ΠΟΣ .

Με την συμμετοχή και της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών κ . Χρυσοχοίδη την Δευτέρα 15 Ιουλίου και με θέματα  >





  • Την άρση της επίταξης των εργαζόμενων στις συγκοινωνίες ( ΣΤΑ.ΣΥ )
  • Την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας 
  • Την διόρθωση των λαθών που προέκυψαν με την ΚΥΑ για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό .
  • Τις αποκρατικοποιήσεις - ιδιωτικοποιήσεις Μέσων Μαζικής Μεταφοράς 
Η ανακοίνωση προς το επιβατικό κοινό 

Κλικ για μεγέθυνση 

Ελπίζουμε οι πρωτοβουλίες των συνδικάτων στα Μέσα Μεταφοράς να συνεχιστούν καθώς ο συντονισμός και η ενοποίηση τους είναι αυτή που μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα για όλους τους εργαζόμενους .

Θετική είναι κ η συμμετοχή της ΓΣΕΕ (...επιτέλους ! ), με την νέα Διοίκηση που έχει προκύψει μετά τις τελευταίες εκλογές της να δείχνει ότι θέλει να είναι ποιο δραστήρια και να ξεπεράσει το παρελθόν.Στο χέρι της είναι να το αποδείξει .

Ευχόμαστε να συνεχιστεί η προσπάθεια κ επιτέλους ο συνδικαλισμός να επιστρέψει στον αρχικό του σκοπό , πράγμα που επιθυμεί όλη η Ελληνική Κοινωνία . 

Εμείς κλείνοντας οφείλουμε να τονίσουμε  την μεγάλη προσπάθεια της ΠΟΣ τον τελευταίο διάστημα  (  Ιδιαίτερα του Προεδρείου , κ του Προέδρου Θ. Λεβέντη που συμμετέχει κ στην νέα Διοίκηση της ΓΣΕΕ  )  και όλων των συνδικαλιστών στον σιδηρόδρομο που πιστεύουν σε αυτήν την προοπτική .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου