Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Προχωράει η πληρωμή του επικίνδυνου - αναπαύσεων προηγούμενων ετών

Στην Καρόλου για το θέμα της εγκυκλίου για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό βρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΠΕ Γενιδούνιας Κώστας ,  καθώς ακούγονταν διάφορα για καθυστέρηση στην έκδοση της εγκυκλίου απο την ΔΠ.
Ο κ. Φλωρόπουλος , Διευθυντής Προσωπικού , τον ενημέρωσε ότι έχει αποστείλει ήδη την εγκύκλιο για υπογραφή στο γραφείο του Συμβούλου και όπως όλα δείχνουν η αναδρομική καταβολή θα γίνει στις 16 Αυγούστου .
Στις 16 Αυγούστου θα γίνει και η πρώτη απο τις 12 μηνιαίες πληρωμές των
αναπαύσεων που οφείλονται στο προσωπικό απο τα προηγούμενα έτη .Συνολικά θα πληρώνονται 210 αναπαύσεις το μήνα .
Η διαδικασία προβλέπει πληρωμή όλων όσων έχουν οφειλόμενες αναπαύσεις αρχικά και όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτών που τους οφείλονται λίγες (1-2 ) θα αυξηθεί ο αριθμός των πληρωμών σε αυτούς που τους οφείλονται περισσότερες .
Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου