Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Το καταστατικό του ΤΑΠΕΛ της ΠΕΠΕ

Το στέκι της έλξης,  το blog των μηχανοδηγών , μετά τα πολλά ερωτηματικά που παρουσιάστηκαν για αποφάσεις του ΔΣ το τελευταίο διάστημα ,  δημοσιεύει το καταστατικό του ΤΑΠΕΛ  του Ταμείου Αλληλοβοηθείας μας ,όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την τελευταία τροποποίηση του 2006 .

Πολλοί συνάδελφοι , αν και γνωρίζουν την ύπαρξη του Ταμείου ( για το οποίο καταβάλουμε μηνιαία συνδρομή 15 Ε ) δεν γνωρίζουν τις καλύψεις που αυτό προσφέρει !
Για ασθένειες , νομική κάλυψη ακόμα και το απεργιακό μας ταμείο !
Δημιουργήσαμε και link στο blog (αριστερά στα ενδιαφέροντα ) που θα μας βγάζει αυτόματα στο καταστατικό του Ταμείου μας .

Στις εικόνες που μπορείτε να δείτε (κλικ πάνω σε αυτές  για να τις μεγεθύνετε ή να τις τυπώσετε )   έχουμε 
αφαιρέσει (για ευνόητους λόγους )τα ποσά που δικαιούται ο κάθε συνάδελφος . 


Η λειτουργία του ΤΑΠΕΛ είναι η εξής > Όσοι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας ή τα πρώτου βαθμού συγγενικά τους πρόσωπα (σύζυγος - παιδιά παίρνουν το 50% της αποζημίωσης ), καταθέτουν τα χαρτιά που αποδεικνύουν το πρόβλημα και μετά την συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ καταβάλλονται στους λογαριασμούς  των δικαιούχων τα ποσά από τον Ταμία του Σωματείου μας.
Έπειτα από απόφαση του ΣΤΑ , της Δράμας το 2009 , υπολογίζεται και αποζημίωση για τις γέννες .

Αυτό λοιπόν είναι το Καταστατικό Λειτουργίας του ΤΑΠΕΛ >












































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου