Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Οι εκπρόσωποι της ΠΟΣ στα Πειθαρχικά Συμβούλια του ΟΣΕ

ΠΡΟΣ: 1. Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο OΣΕ - κ. Παναγιώτη Θεοφανόπουλο 2. Δ/νση Οργάνωσης & Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού -Υπόψη: κ. Βασ.Κατσιάνη. 
 Κύριε Πρόεδρε, 
 Σε απάντηση της από 14/6/2013 με αριθ.πρωτ. 211866 επιστολής σας, σας γνωρίζουμε ότι εκπρόσωποί μας στα Πειθαρχικά Συμβούλια ορίζονται οι κάτωθι:
 

 ► ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ το οποίο λειτουργεί στην Αθήνα, αρμόδιο για το προσωπικό που εργάζεται οπουδήποτε, πλην Μακεδονίας και Θράκης: 
Τακτικός: Παπαγιαννούλας Κλεομένης του Ευθυμίου, ΑΜ:104744, ΔΟΔΑΔ/ΤΜΙΠ. Αναπληρωματικός: Χαϊκάλης Διονύσιος του Στεφάνου, ΑΜ:101076, ΔΙΣΗΣΗΚ(ΓΡΥ). 

► ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη, αρμόδιο για το προσωπικό που εργάζεται στη Μακεδονία και Θράκη: 

Τακτικός: Πανόπουλος Χρήστος του Γεωργίου, ΑΜ:040363, ΔΙΣΥΓ/ΥΓΜΘ/ΤΘ. 
Αναπληρωματικός: Χαρατσής Δημήτριος του Αθανασίου, ΑΜ:058191, ΔΚ/ΥΚΜΘ/ΤΕ.Θ. 

► ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που λειτουργεί στην Αθήνα, αρμόδιο για την εξέταση κάθε αίτησης αναθεώρησης κατά απόφασης Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου: 

Τακτικός: Λαγός Σταμάτης του Δημητρίου, ΑΜ:027708, ΔΚ/ΥΥΚΚΝΕ/ΤΕ.ΑΘ. 
Αναπληρωματικός: Κατσίμης Χρήστος του Νικολάου, ΑΜ:101590, ΔΙΠΕΦ/ΥΑΠ/ΚΑΥΛ. 

 Ζητάμε την άμεση συγκρότηση των Πειθαρχικών Συμβουλίων και την ταχύτατη συνεδρίασή τους με την πεποίθηση ότι θα εκδικαστούν πρώτα οι υποθέσεις των υπό παραίτηση συναδέλφων.

 Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας 

 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ       ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου