Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Αναστάτωση απο προσλήψεις στην ΕΕΣΣΤΥ

Την ίδια ώρα κάποιοι προσπαθούν να υποστηρίξουν ότι οι σιδηροδρομικοί περισσεύουν  κ πως δεν υπάρχει χρήμα .
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί  στην ΕΕΣΣΤΥ καθώς σύμφωνα με καταγγελίες πραγματοποιήθηκαν προσλήψεις συμβούλων για την τεχνική υπηρεσία  , ενώ συμβάσεις δόθηκαν για εξωτερικούς συνεργάτες στην Νομική Υπηρεσία , την λογιστική υποστήριξη , την επικοινωνιακή υποστήριξη και την εκ νέου μηχανογράφηση της εταιρείας  !!! 


Στην Διαύγεια διαβάζουμε  ότι πρόκειται για 3 συμβάσεις ( 2 μηχανολόγοι - 1 εταιρεία επισκευών) , με 6 μηνες συμβάσεις (έως τέλος του 2013 ) με πρόσχημα την ελλιπή οργάνωση των τεχνικών τμημάτων και φυσικά με αρκετά καλές αμοιβές .
Η δικαιολογία αυτή έχει προκαλέσει  την οργή πολλών συναδέλφων που καθημερινά δίνουν την μάχη στην παραγωγή και βλέπουν να καπελώνονται χωρίς να αξιολογηθεί η προσπάθεια τους .

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως είναι οι πολλές συμβάσεις παροχής έργου σε εξωτερικούς συνεργάτες .

Κλικ εδώ  για να διαβάσετε στην Διαύγεια όλες τις συμβάσεις .

Τελικά ...λεφτά υπάρχουν (αλλά όχι για να δοθεί το επικίνδυνο κ ανθυγιεινό αναδρομικά στους δικαιούχους).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου