Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Για την Ανατροπή !

Χιλιάδες κόσμου , παρά το ότι βρισκόμαστε στην μέση του καλοκαιριού , διαδήλωσε ενάντια στα μέτρα της τρίτης μνημονιακής Κυβέρνησης .

Οι σιδηροδρομικοί δώσανε το παρόν και πάλι με το γνωστό πανό της ΠΟΣ .

Για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ !

1 σχόλιο:

  1. Ρε άχαροι, άχαροι στην κυριολεξία που παραπατάτε στην Αλλαγή της ανακύκλωσης και τρώτε τα μούτρα σας στην Ανατροπή των μπάζων!
    Άχαροι που μπουρδουκλώνεστε στο ένα κόμμα και ξεμπερδεύεστε στο άλλο, οι παρελάσεις σάς έγιναν συνήθεια!
    Οι Έλληνες,μετά από κάθε μάχη με κανονικό εχθρό έκαναν παρέλαση μπροστά από τα άψυχα κορμιά χαμένων συμπολεμιστών, εναποθέτοντας ένα λουλούδι.
    Μόνο τότε ρε!!!Μόνο τότε έκαναν παρέλαση.
    Όταν όμως ο εχθρός δεν είναι κανονικός αλλά εχθρός κωλοτ…πιδας και θέλεις να διαμαρτυρηθείς στη πλατεία που έχει έτοιμη εξέδρα, καλείς τα παιδιά από την Ικαρία να παίζουν για να το κάνεις έτσι.
    http://www.youtube.com/watch?v=jsiQV0c0Q4o
    Μήπως λέω, μήπως το γαμ…νο επάνω στη καλή τη δοξαριά ξυπνήσουμε και ακούσουμε χλιμιντρίσματα!
    http://www.youtube.com/watch?v=Ouk5MBw9gA8

    Έτσι έπρεπε να γίνει, να χορεύει παρέα με την Αθήνα όλη η Ελλάδα και μαζί μας όλοι η Γη. Έχουμε σαν φυλή πολλές ιδιαιτερότητες που πρέπει να αναδειχθούν γιατί μας συνδέουν με το παρελθόν μας που τόσο πολύ αμφισβητούν οι αιώνιοι βάρβαροι Ούννοι, μόνιμοι εκπρόσωποι - φύλακες της παγκόσμιας γυφτιάς με την πολλή χαρτούρα!

    Γλαύκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή