Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Απαράδεκτες συνθήκες εργασίας σε γραμμή - θαλάμους μηχανοδήγησης IC στην Βόρεια Ελλάδα

H εικόνα που βλέπετε αριστερά δεν είναι απο τον Αμαζόνιο αλλά από την γραμμή Διαλογής - Θ.Ν. Όπως βλέπει κανείς η πυκνή βλάστηση καλύπτει την ορατότητα του μηχανοδηγού για το πασάκιο που βρίσκεται σε λιγότερα απο 50 μέτρα. Οι συνάδελφοι διαμαρτύρονται καθημερινά για το φαινόμενο (ακολουθεί και άλλη φωτογραφία από άλλο σημείο - πασάκιο )αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα .Επιπλέον πάρα πολλές διαμαρτυρίες υπάρχουν απο μηχανοδηγούς στην Βόρεια Ελλάδα για
τα κλιματιστικά στους θαλάμους μηχανοδήγησης των IC που πραγματοποιούν τα δρομολόγια Φλώρινα  - Θεσσαλονίκη και δεν λειτουργούν , με αποτέλεσμα οι συνθήκες εργασίας των συναδέλφων να είναι απαράδεκτες. 


Τέλος καθημερινό και επικίνδυνο φαινόμενο στην γραμμή μεταξύ Πολύκαστρου  - Ειδομένης αποτελεί η παρουσία δεκάδων λαθρομεταναστών επί της γραμμής αφού  με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής  περπατάνε πάνω στις ράγες και είναι θέμα χρόνου να έχουμε κάποιο δυστύχημα .

Επιτέλους οι αρμόδιοι ας κάνουν κάτι . Ιδού και άλλη φωτογραφία απο άλλο σημείο της γραμμής !
Αμαζόνιος ....

1 σχόλιο:

  1. Έχουν απόλυτο δίκιο οι συνάδελφοι αλλά οι φωτογραφίες είναι πολύ επιεικείς για την κατάσταση του δικτύου, θα σας στείλω εγώ φωτογραφίες που ελπίζω να δημοσιευθούνε για φυσικά τούνελ από δένδρα, χόρτα που έχουν σκαλώσει επάνω στην μηχανή, κ.α. από το Β΄ κατηγορίας δίκτυο Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή