Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Kαι ο Όμιλος Κοπελούζου για ΤΡΑΙΝΟΣΕ .....

Όλοι θέλουν να συμπράξουν με τους Ρωσικούς Σιδηροδρόμους (RZD). Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Prime, ο όμιλος Κοπελούζου έχει προτείνει συνεργασία στους Ρωσικούς Σιδηρόδρομους, προκειμένου να καταθέσουν, από κοινού προσφορά, για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Την είδηση αναμετάδωσε το Reuters.

«Είμαστε σε επαφές με τους Ρωσικούς Σιδηρόδρομους. Περιμένουμε απάντηση», φέρεται να δήλωσε ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, στέλεχος του ομίλου Κοπελούζου, που είναι υπεύθυνος για τις σχέσεις με τη Ρωσία. Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν, ενώ ο όμιλος Κοπελούζου δεν ήταν διαθέσιμος για σχολιασμό.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Μάρτιο, ο επικεφαλής των Ρωσικών Σιδηροδρόμων, Βλαντιμίρ Γιακούνιν δήλωσε πως η κρατική εταιρεία ενδιαφέρεται να αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία των ελληνικών σιδηροδρόμων, αλλά και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Σε συζητήσεις με την RZD βρίσκεται και η ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος Κοπελούζος διεκδικεί τα περιφερειακά αεροδρόμια με τη γερμανική Fraport.

Εντωμεταξύ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ βραβεύει -σε μια πρωτοποριακή κίνηση marketing- τους 10  ποιο συχνούς επιβάτες που αγόρασαν εισιτήριο το 2012 μέσω του web ticketing , web ticketing που έφτιαξε η εταιρεία με ίδια μέσα και ελάχιστο κόστος ! 

Οι επιβάτες αυτοί κέρδισαν 2 δωρεάν εισιτήρια Α θέσης μέχρι τέλος Οκτωβρίου  !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου