Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Πληρώνουμε για να χρωστάμε ....περισότερα !

Τι να λέμε πλέον . Μετά απο 3 χρόνια μνημόνιο , μετά απο Νόμους που διέλυσαν το σύνολο των κατακτήσεων 50 χρόνων  κατέλυσαν το Σύνταγμα και κατήργησαν το δικαίωμα της ελεύθερης διαπραγμάτευσης σε Ευρωπαική χώρα , μετά απο πολιτικές που αφάνησαν τα αποθεματικά των Ταμείων κ σήμερα οι συντάξεις και τα εφάπαξ έχουν σχεδόν εξαυλωθεί , μετά απο αποφάσεις ...κρίσιμες για την πορεία του τόπου  που οδήγησαν  την ανεργία στο 27%  , μετά απο χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο κ με Υπουργούς - πιόνια που στοιχηματίζουν on camera  τις ζωές χιλιάδων εργαζομένων ποντάροντας ...την καρέκλα τους , μετά τις πωλήσεις Δημόσιων επιχειρήσεων και τις βόλτες με τα liar jet , μετά   απο τόσα που έχουμε υποστεί  (και με χιλιάδες συμπολιτών να οδηγούνται στις αυτοκτονίες ) για να σωθούμε , χτες μάθαμε ότι χρωστάμε περισότερα Ευρώ απο όσα χρωστάγαμε όταν μπήκαμε στο μνημόνιο ! 
321 δισεκατομύρια Ευρώ και κάτι ψιλά λέει το χρέος ....
Αυτό λέγεται στα Νεο Ελληνικά  > Success story ! 

1 σχόλιο:

  1. Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας: το συνδικαλιστικό κίνημα έχοντας βγάλει τα αναγκαία συμπεράσματα από τους προηγούμενους αγώνες, θα πρέπει ενωτικά , μαζικά και μαχητικά να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της οργάνωσης γενικής πολιτικής απεργίας.

    http://epam-patras.net/2013/08/25/%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%90%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%AF%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή