Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Εκτός υπηρεσίας μηχανοδηγός , μετά απο καταγγελία επιβάτη...

Και χωρίς να ζητηθεί η άποψη του για το συμβάν στην Λάρισα που απο το πρωί έχει πάρει διαστάσεις.
Αναλυτικότεραπεριστατικό με πρωταγωνιστές έναν μηχανοδηγό, έναν ελεγκτή και την ανήλικη κόρη του πρώτου κατήγγειλε επιβάτης του προαστιακού των 6:27΄ της Κυριακής από Νέους Πόρους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» της Λάρισας.
Σύμφωνα με την έγγραφη καταγγελία,
οι επιβάτες του τρένου είδαν μια κοπέλα να μπαίνει στο θάλαμο του μηχανοδηγού και αρχικά να κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Λίγη ώρα, όμως, αργότερα και συγκεκριμένα μετά τον σιδηροδρομικό σταθμό της Ραψάνης διαπίστωσαν ότι η κοπέλα είχε μετακινηθεί στη θέση του οδηγού.
Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες τους για τη συμπεριφορά του μηχανοδηγού η απάντηση του ελεγκτή της αμαξοστοιχίας ήταν: «Μα είναι πανεύκολη υπόθεση να οδηγείς τρένο. Και αφού την επιτηρεί άλλωστε την κόρη του, δεν τον βλέπετε που είναι δίπλα της;»
Τελικά και αφού πρώτα μεσολάβησε ένα απότομο φρενάρισμα λίγο πριν το τούνελ των Τεμπών, ο μηχανοδηγός υποχρεώθηκε να διακόψει το «μάθημα» και να επιστρέψει ο ίδιος στη θέση του οδηγού του γεμάτου επιβάτες τρένου.
απο metaforespress.gr


Εμείς εδώ , απο αυτόν εδώ τον χώρο ποτέ δεν κρυφτήκαμε , ποτέ δεν καλύψαμε και ποτέ δεν δώσαμε το δικαίωμα να μας πουν , ότι δεν δημοσιοποιούμε τα πάντα .
Ωστόσο , αυτοί που μας έστειλαν διάφορα mail με χαρακτηρισμούς ανάξιους σχολιασμού , θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν είμαστε  επαγγελματίες blogger αλλά απλοί εργαζόμενοι - μηχανοδηγοί που δουλεύουμε πάνω στα τρένα καθημερινά και άρα κάποια γεγονότα μπορεί να δημοσιεύονται με καθυστέρηση.

Δεν θα κρίνουμε  , αυτό που συνέβη , πριν ακούσουμε και την άποψη του συναδέλφου μας τον οποίο και γνωρίζουμε και ξέρουμε ότι είναι αξιόλογος και υπεύθυνος επαγγελματίας .


1 σχόλιο:

  1. κοινωνικος αυτοματισμος ή απλα ρουφιανια??οσο για το ζητημα εμενα μου φαινεται αστειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή