Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου ΠΕΠΕ

Το Σωματείο των Μηχανοδηγών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του αδικοχαμένου ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ που έπεσε θύμα από το δολοφονικό μαχαίρι οπαδού της νεοναζιστικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Οι Μηχανοδηγοί – Σιδηροδρομικοί θα συμβάλλουν ώστε
αυτό το τραγικό συμβάν να είναι η αφετηρία που οι εργαζόμενοι όλοι μαζί στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στης πλατείες, στα καφενεία αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής, να δώσουν ένα δυνατό χτύπημα στο φασισμό – νεοναζισμό και τη βία του, που απειλούν τη δημοκρατία και την ελευθερία, τα δικαιώματα των εργαζομένων – πολιτών, στη χώρα που γέννησε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ο κατήφορος της βίας πρέπει να σταματήσει τώρα.

ΩΣ ΕΔΩ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ                  ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 

1 σχόλιο:

  1. Όσο η ΠΕΠΕ δεν αναφέρεται στα αίτια που οδήγησαν στην επώαση του φιδιού και κάνει λόγο απλά για τραγικό συμβάν , τόσο δεν θα με πείθει για τις πραγματικές της προθέσεις .

    Την ανακοίνωση υπογράφουν , ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας και όχι το ΔΣ .

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή