Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η κίνηση με το τρένο ξεπέρασε τις προσδοκίες - σημαντική συνεισφορά της Έλξης

Το τρένο κατά τη διάρκεια του Νησιώτικου πανηγυριού ξεπέρασε τις προσδοκίες και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα, για να δει αν μπορεί να επαναλειτουργήσει σε μόνιμη βάση τη γραμμή Καλαμάτας - Μεσσήνης.
Αυτό σημείωσε στην "Ε" ο σύμβουλος διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Λευτέρης Μαρούσης, που όλες αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μεσσηνία και ζει από κοντά την επιτυχία του εγχειρήματος.



«Η πληρότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το εγχείρημα σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία», είπε ο κ. Μαρούσης και παρατήρησε: «Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πράξη και αγκάλιασε το τρένο. Υπήρξε αθρόα συμμετοχή στα δρομολόγια Καλαμάτας - Μεσσήνης και όλοι προμηθεύτηκαν χωρίς πρόβλημα τα εισιτήριά τους μέσα στο τρένο. Τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ».

Επεσήμανε ότι «πέρα από τη συμμετοχή του κόσμου, η επιτυχία οφείλεται στη μέριμνα της διοίκησης και στο φιλότιμο των εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων, που εργάστηκαν με απόλυτη ευσυνειδησία και επαγγελματισμό». Εκτίμησε πως «η οργάνωση ήταν τέλεια» και ευχαρίστησε: «Τον προϊστάμενο των μηχανοδηγών - συντοπίτη σας Χρήστο Καπετανάκη, που ήταν παρών και συνέδραμε την προσπάθεια, παρότι βρίσκεται σε άδεια. Τον κόσμο που στήριξε το τρένο και το δήμαρχο Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλο, που έμπρακτα στηρίζει το σιδηρόδρομο».

Για την επαναλειτουργία της γραμμής Καλαμάτας - Μεσσήνης σημείωσε ότι απαραίτητες προϋποθέσεις είναι: «Να ενισχυθεί το μηχανοστάσιο Καλαμάτας με την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη. Να στηρίξουν την προσπάθεια οι τοπικοί φορείς (Δήμοι και Περιφέρεια) και ο κόσμος, όπως έκανε στο πανηγύρι». Ο κ. Μαρούσης παρατήρησε πως «ο κόσμος έδειξε ότι αναγνωρίζει τα μοναδικά πλεονεκτήματα του τρένου, την ασφάλεια, την ταχύτητα, την άνεση, τον οικολογικό και οικονομικό του χαρακτήρα».
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/29221-treno

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/29221-treno

1 σχόλιο:

  1. ενα μεγαλο μπραβο σε οσους συνεβαλαν στα μεγιστα για να λειτουργησει ξανα το τρενο στην καλαματα-μεσσηνη με ασφαλεια.να ευχηθουμε μονο να μην ηταν ενα πυροτεχνημα λογω των ημερων,και το τρενο να ταξιδευει καθ΄ ολη την διαρκεια του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή