Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση ΠΟΣ με Πρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων

Στο πλαίσιο των επαφών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών με τα πολιτικά κόμματα το Προεδρείο συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ κ. Πάνο Καμμένο στον οποίο εξέθεσε τις απόψεις των σιδηροδρομικών για το νομοσχέδιο που κατέθεσε το Υπουργείο Μεταφορών και στο οποίο συμπεριλαμβάνονται διατάξεις που αφορούν τις σιδηροδρομικές μεταφορές. Παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του κόμματος κ.Ραχήλ Μακρή, Παναγιώτης Μελάς και Μαρίνος Ουζουνίδης. 



Κατά τη συνάντηση η ΠΟΣ εξέφρασε την πάγια αντίθεσή της με την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρομικών μεταφορών. Παράλληλα μεταξύ άλλων έθεσε τα ζητήματα της διαχείρισης της υποδομής από τρίτους, το θέμα του προσωπικού της ΕΕΣΣΤΥ, το ζήτημα της διαχείρισης του πλαφόν της υπερεργασίας από τις Διοικήσεις των Εταιρειών καθώς και το θέμα των λεωφορειακών γραμμών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 

Ο κ. Π. Καμμένος δήλωσε ότι συμμερίζεται τις θέσεις της ΠΟΣ και θα στηρίξει τις θέσεις αυτές και κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο. Επίσης εξέφρασε την άποψη ότι ο σιδηρόδρομος πρέπει να παρέχει ασφάλεια και ποιότητα στους επιβάτες και δήλωσε υπέρ της παραμονής υπό δημόσιο έλεγχο των σιδηροδρομικών υποδομών. 


Απο το blog της ΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου