Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Έτοιμη για λειτουργία η γραμμή Μεσσήνης - Καλαμάτας

Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ρίχνει την απόφαση για την επαναλειτουργία της γραμμής Καλαμάτα - Μεσσήνη - ΤΕΙ - Ζευγολατιό - Διαβολίτσι , ο ΟΣΕ , απαντώντας στην επιστολή της ΠΕΠΕ.

Ο ΟΣΕ δηλώνει στην απάντηση του , δηλώνει ότι η γραμμή είναι έτοιμη για επαναλειτουργία.

Εντωμεταξύ συνεχίζεται η κοσμοσυρροή στο τρένο που έχει δρομολογηθεί τις τελευταίες μέρες .
Εχτές και πάλι δρομολογήθηκε συρμός με 2 MAN για να χωρέσει ο κόσμος , ενώ είδαμε κ το απίστευτο , μηχανοστασιάρχη να κάθεται στα πίσω χειριστήρια στο 2ο ΜΑΝ κ να δίνει ώθηση και εντολές για τις πόρτες !
Προφανώς ο κ. Ρετσινάς , Δ/ντης ΔΙΚΑΜ , δεν έβρισκε 2ο μηχανοδηγό και έστειλε εκεί μηχανοστασιάρχη !!!

Εννοείτε ότι για να λειτουργήσει η γραμμή πρέπει να γίνει και αποκατάσταση στα ΑΣΙΔ που ταλαιπωρούν μηχανοδηγούς κ επιβάτες .΄(χάνεται χρόνος - μειώνεται η ταχύτητα )

1 σχόλιο:

  1. Εκεινο που πρεπει να γινει αμεσα κι ειναι το εφικτοτερο απο ολα ειναι να φυλαχθουν τα πασαγια του αστικου ιστου μεταξυ ΣΣ Καλαματας και Ασπροχωματος καθως και να κλεισει το παρανομο πασαγιο που ανοιξε τον τελευταιο καιρο. Με αυτον τον τροπο θα μειωθει ο χρονος διαδρομης κατα 5 τουλαχιστον λεπτα. Ηδη ο κοσμος στην Καλαματα εχει αρχισει και εξοικιωνεται ξανα με την κυκλοφορια του τρενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή