Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Με πολλά προβλήματα οι δοκιμές του ERTMS στις Ηλεκτράμαξες

Δοκιμές είχαμε την περασμένη εβδομάδα στην γραμμή του Αεροδρομίου (Μεταμόρφωση - Κάντζα) του συστήματος ERTMS (European Rail Traffic Management System) που έχει εγκατασταθεί απο το 2004 αλλά δεν έχει λειτουργήσει μέχρι σήμερα !
Το σύστημα τώρα τοποθετείται και  στις Η/Α και γίνονται νέες δοκιμές ....




 Στις δοκιμές που έγιναν στο περιορισμένο αυτό κομμάτι γραμμής γιατί τα φωτοσήματα δεν λειτουργούν πουθενά αλλού ( ...) οι μηχανοδηγοί που συμμετείχαν είδαν τα πλεονεκτήματα και την προστασία που παρέχει το σύστημα έναντι των παραβιάσεων , αλλά διαπίστωσαν ότι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά .

 Το σύστημα τοποθετείται τώρα στις Η/Α Siemens και η πρώτη δοκιμή έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε , με πολλά προβλήματα . 


Οι υπεύθυνοι κράτησαν τις σημειώσεις τους και θα επανέλθουν σύντομα για να δώσουν λύσεις ....

Φυσικά είναι άγνωστη η ημερομηνία που θα λειτουργήσει σε πραγματικές συνθήκες το σύστημα αφού όπως βλέπετε οι Η/Α μεταφέρονται εν έτει 2013 με αυτόν τον τρόπο στην Αθήνα ...(ΔΕΝ λειτουργεί ηλεκτροκίνηση !!!!)


1 σχόλιο:

  1. Ηλεκτροκίνηση , Τ/Δ φωτοσήμανση ,ETCS/ERTMS ... Τι προοπτική έχουν όλα αυτά τα πανάκριβα συστήματα να δουλέψουν στην Ελλάδα του 2013 αν δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδεις συντήρηση και επισκευή !
    Πολύ φοβάμαι οτι αν δεν γίνει κάτι στην πολιτική της εταιρίας θα την βγάζουμε για χρόνια πολλά με τηλεγραφήματα και απο σταθμό σε σταθμό και βλέπουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή