Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Παρέμβαση της Εξέλιξης για το θέμα του βαν στο ΜΑΙ

Με σημερινή τους αναφορά ( αρ. πρωτ. 1709388/31.10.2013)  ,  ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΠΕ Γενιδούνιας Κώστας και το μέλος της Διοίκησης της ΠΟΣ Καραδήμας Χάρης εκ μέρους της κίνησης Εξέλιξη ,  ζητούν άμεσα εξηγήσεις απο την ΔΙΚΑΜ , για το θέμα της χρησιμοποίησης μηχανοδηγού σε υπηρεσία οδηγού βαν !

Αναλυτικά η αναφορά 

Κύριε Προϊστάμενε , 

παρακαλώ να μας ενημερώσετε με βάση ποια διαδικασία , μηχανοδηγοί εκτελούν τα καθήκοντα οδηγού στο υπηρεσιακό βαν , αν τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις
για την ασφάλεια του προσωπικού και για ποιο λόγο η υπηρεσία οδηγού αυτοκινήτου βρίσκεται στο κύκλωμα εργασίας μηχανοδηγών ΜΑΙ , την ώρα που λόγο της έλλειψης προσωπικού αναστείλατε τις προγραμματισμένες χειμερινές άδειες του προσωπικού έλξης , ενώ και η χορήγηση των αναπαύσεων γίνεται με τρομερή δυσκολία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου