Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρώνεται η μεταφορά των τεύτλων

Mια πραγματικά πολύ όμορφη φωτογραφία απο τον φίλο και αναγνώστη Στέφανο Βαρδάρη , απο την μεταφορά τεύτλων στην Λάρισα .
Ένα απο τα μεγαλύτερα έργα που αναλαμβάνει κάθε χρόνο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τους μήνες Σεπτέμβριο - Οκτώβριο με το προσωπικό έλξης να εργάζεται πάντα υπερωριακά και πάντα κάτω απο δύσκολες συνθήκες  .
Η φώτο με την Α -204 αποδεικνύει του λόγου το αληθές .
Συγχαρητήρια στον Στέφανο για την πραγματικά πολύ καλή φωτογραφία και φυσικά περιμένουμε απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να επαναφέρει τα δρομολόγια που κόπηκαν για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά. Και ένα χρήσιμο σχόλιο απο ένα φίλο >

Οι εγκαταστάσεις εκεί μέσα είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους, πλην αλλαγών τροχιάς εγκιβωτισμένες... Το νερό που συγκεντρώνεται εκεί είναι τόσο από τις καιρικές συνθήκες, όσο και από την πλύση των τεύτλων... Δύσκολες συνθήκες σε κάθε περίπτωση, για όλο το προσωπικό που εμπλέκεται στην εν λόγω μεταφορά.... Και σε όλα αυτά να έρθω να προσθέσω, ότι θα ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και χρήσιμο, όλοι όσοι οργανώνουν τις οποίες μεταφορές να έχουν τη δυνατότητα, ή καλύτερα να τους δίνουν την δυνατότητα, (γιατί πολλοί έχουν μεν την διάθεση, άλλα σκοντάφτουν σε ντουβάρια), να επισκέφτονται όλες αυτές τις "περίεργες" εγκαταστάσεις φορτοεκφόρτωσης και πραγματοποίησης μεταφορών, ώστε να δουν , να καταλάβουν, να κατανοήσουν και να ζυμωθούν με όλο αυτό που λέγεται μεταφορά εμπορευμάτων. Εγκαταστάσεις όπως ο ΟΛΘ, τα εργοστάσια της ΕΒΖ, οι ατμοηλεκτρικοί σταθμοί της ΔΕΗ, είναι εγκαταστάσεις όπου εάν πας, δεις, κατανοήσεις πραγματικά ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ και μπορείς να δουλέψεις πολύ καλύτερα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου