Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση του Δικτύου Σιδηροδρομικών για τον σιδηρόδρομο στην Φθιώτιδα

Την Πέμπτη 31/10/2013 (στις 18.30) στην αίθουσα του ΤΕΕ (4ος όροφος) στην Πλ. Ελευθερίας το Δίκτυο Σιδηροδρομικών διοργανώνει δημόσια ανοικτή εκδήλωση για τον ΟΣΕ , την ιδιωτικοποίηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ ΕΕΣΣΤΥ και τις επιπτώσεις του στο δίκτυο της Φθιώτιδας.
 Η πρόσκληση >
 
Ενώ σε όλη την Ευρώπη,
 ο σιδηρόδρομος αναπτύσσεται προς όφελος των κοινωνιών και των οικονομιών των χωρών της Ε.Ε.,οι ευρωπαϊκοί σιδηρόδρομοι προχωρούν σε επανακρατικοποιήσεις σιδηροδρομικών λειτουργιών που είχαν ιδιωτικοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια
και οδήγησαν σε διάλυση των δικτύων …

Στη χώρα μας,

ο σιδηρόδρομος διαλύεται. Ο ΟΣΕ συρρικνώνεται αφού και οι τελευταίες λειτουργίες του χαρίζονται σε ιδιώτες, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η ΕΕΣΣΤΥ ιδιωτικοποιούνται, ενώ ετοιμάζονται «αποχωρήσεις» δηλαδή απολύσεις των έμπειρων σιδηροδρομικών.

Οι επιπτώσεις τεράστιες τόσο για την ασφάλεια της κυκλοφορίας όσο και για τις τοπικές οικονομίες.

Για όλα αυτά και όχι μόνο, θέλουμε να μιλήσουμε με τους πολίτες και τους φορείς του Νομού Φθιώτιδας. Γι αυτό, σας καλούμε την Πέμπτη 31/10/2013 (στις 18.30) στην αίθουσα του ΤΕΕ (4ος όροφος) στην Πλ. Ελευθερίας.

Υπάρχει λύση για το τρένο


Και τη θέλουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου