Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Έλεος ! Φτιάχνουν νεα διάβαση πεζών μέσα στο κέντρο της Αθήνας !!!

Βάζουν και τσιμέντα ...
Αθήνα 2013!
Το είδαμε σήμερα το πρωί και δεν το πιστεύουμε.
Συνεργείο έφτιαχνε (διαμόρφωνε - έριχνε τσιμέντο στην γραμμή ) 50 μέτρα πριν το σήμα εισόδου στο σταθμό του Ρουφ  διάβαση για πεζούς !
Σε ένα απο τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας , - ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες που δεν υπάρχει άλλωστε και καλή ορατότητα και πολλοί πολίτες είναι υπό την επήρεια του αλκοόλ  - οι υπεύθυνοι (ΟΣΕ - Δήμου Αθηναίων ;) δώσαν
εντολή να καλλωπιστεί η νέα << διάβαση >> πεζών 

Μιλάμε για την γραμμή μεταξύ Αθήνας - Ρούφ επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως που έχουν συμβεί επανειλημμένα ατυχήματα με πεζούς καθώς η πρόσβαση σε αυτήν είναι ανοιχτή σε πολλά σημεία.

Αντί λοιπόν οι υπεύθυνοι του Δήμου Αθηναίων και του ΟΣΕ , να περιφράξουν την γραμμή και να φτιάξουν αερογέφυρα για να έχει πρόσβαση ο κόσμος στα μαγαζιά στο Γκάζι , επέλεξαν να διευκολύνουν -κάνοντας  ποιο προσβάσιμη -,  μια ακόμα πεζοδιάβαση θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των πολιτών σε μια περιοχή που θα το επαναλάβουμε για να το εμπεδώσουν , το βράδυ σφύζει κυριολεκτικά απο κόσμο . 

Πόσο κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή , ρωτάμε εμείς , αλλά και τι φταίνε οι μηχανοδηγοί που καθημερινά βιώνουν τα απίστευτα με πολλούς απρόσεκτους  - αφηρημένους να διασχίζουν τις γραμμές .

Νομίζουμε ότι επιτέλους το θέμα θα πρέπει να το δει και η ΠΕΠΕ .

Αρκετά τραβάμε για να ανεχόμαστε και την επικίνδυνη λογική αδιάφορων υπευθύνων .


Θυμίζουμε ότι και στα 30 μέτρα ποιο πρίν απο το σημείο που  σήμερα δούλευε το συνεργείο , έχουν τοποθετηθεί ξύλα επί της γραμμής για να περνούν οι πεζοί σε μια γραμμή που διέρχονται συνεχώς τρένα !
Η φώτο επάνω τα λέει όλα !

Αυτά δεν γίνονται σε καμιά άλλη πολιτισμένη χώρα και πρωτεύουσα.

1 σχόλιο:

  1. για τον γαιδαρο καβαλα .αλλοιμονο στις οικογενειες των μελλοντικων θυματων,και αλλοιμονο στους μηχ/γους που θα τυχει κανενα τετοιο δυστυχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή