Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Συγκεντρωση αυριο των Μεταφορων στην ΓΣΕΕ

Συνάντηση των Σωματείων στα Μέσα Μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιηθεί αύριο στην ΓΣΕΕ , παρουσία της Εκτελεστικής Γραμματείας της,έπειτα  από πρωτοβουλία του Θ.Λεβεντη ,όπως διαβάσαμε στο blog της ΠΟΣ πριν από λίγο.
Επιτέλους ειναι καιρός να συντονιστούν οι μεταφορές κ οι συνδικαλιστές να ξεπεράσουν τις οποίες προσωπικές διάφορες , για να δημιουργηθει κοινο μέτωπο ενάντια στα νεα μέτρα που βρισκονται προ των πυλών...
Μια καλή πρόταση ειναι εν όψει της
απεργίας της 6ης Νοεμβρίου να συγκεντρωθούν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στις μεταφορές σε κοινο σημείο κ να ξεκινήσουν από εκεί την διαμαρτυρία τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου