Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΟΣ βάζει την ενημέρωση των σιδηροδρομικών στο γύψο

Είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε την μεθόδευση της νέας Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας στους σιδηροδρομικούς - αναγνώστες μας.
Εδώ και 10 μέρες περίπου η νέα διοίκηση της ΠΟΣ , αποφάσισε κάτι πρωτοφανές .
Οι ανακοινώσεις , τα εξώδικα και οι αποφάσεις της Ομοσπονδίας , θα αναρτούνται μόνο στο blog της ΠΟΣ , και δεν θα αποστέλνονται στα άλλα blog του χώρου , παρά μόνο στα email των Σωματείων .
Για αυτό και πολλές φορές
παρατηρείται κάποια καθυστέρηση στην ανάρτηση συγκεκριμένης θεματολογίας απο το στέκι της έλξης.

Εμείς στο στέκι της έλξης ,παρακολουθούμε ΟΛΑ τα blog των εργαζομένων , συνεργαζόμαστε με τα περισσότερα απο αυτά και σε ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα άλλο χώρο εργασίας  , δεν έχει γίνει αυτό που αποφάσισαν οι φωστήρες της Ομοσπονδίας μας.

Προφανής σκοπός τους , είναι η καθοδηγούμενη ενημέρωση και η υπόδειξη συγκεκριμένων χώρων που <<πρέπει >> να διαβάζουν για να ενημερώνονται οι σιδηροδρομικοί , φυσικά με τον τρόπο που επιθυμούν οι συνδικαλιστές μας .

Δυστυχώς αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη για την έλλειψη δημοκρατίας σε όλους τους χώρους και φυσικά στην Ελλάδα του 2013.
Την ώρα που πολλά Εργατικά Κέντρα και πρωτοβάθμια Σωματεία Μεταφορών στέλνουν τις ανακοινώσεις τους στο στέκι και σε άλλα blog του χώρου (πχ Σιδηροδρομικά Νέα ) , η ΠΟΣ , αποφάσισε να μην το κάνει.

Το στέκι της έλξης , θα συνεχίσει να δημοσιεύει όλες τις ανακοινώσεις της ΠΟΣ  ακόμα και αν θα πρέπει να τις κάνουμε copy paste απο το blog της Ομοσπονδίας , ενώ θα συνεχίσουμε να δίνουμε και το βήμα σε ΟΛΟΥΣ τους σιδηροδρομικούς. 

Ελπίζουμε η Ομοσπονδία να καταλάβει άμεσα το λάθος της και να αλλάξει τακτική .

1 σχόλιο:

  1. Συνάδελφοι αν και δεν ανήκω στον κλάδο της έλξης, αλλά της κυκλοφορίας, αποδοκιμάζω κάθετα την ενέργεια των εκλεγμένων αντιπροσώπων μας στην ΠΟΣ και αποδέχομαι εκ των προτέρων την αναμενόμενη συγγνώμη τους. Συνεχίστε την μάχη σας για ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή