Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Η τρόικα απέριψε το Νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό....

Όταν εμείς γράφουμε  ότι στην χώρα η δημοκρατία έχει προ καιρού καταλυθεί κάποιοι ψιθυρίζουν- κατηγορώντας μας  - λόγια για σκοπιμότητες....
Η απάντηση σε όλους μας , και πάλι σήμερα απο την Τρόικα που αντικατέστησε τον Υπουργό Εργασίας και δεν επέτρεψε να κατατεθεί το ούτ ή άλλως πολύ σκληρό Νομοσχέδιο.

Αναλυτικότερα >



Στη Βουλή ήταν να κατατεθεί σήμερα το ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας ωστόσο την τελευταία στιγμή παρουσιάστηκε εμπλοκή! Αιτία; Η τρόικα η οποία αμφισβητεί τα μέτρα του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση για συντάξεις και εφάπαξ ως προς την απόδοσή τους. Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το εν λόγω νομοσχέδιο δε θα κατατεθεί τελικά σήμερα στη Βουλή.


Σημειώνεται ότι η τρόικα δε βρίσκεται στην Ελλάδα και ότι η επικοινωνία πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Μετά τα απορριπτικά mails λοιπόν από την τρόικα πρόκειται να γίνουν διορθώσεις στο νομοσχέδιο. Ακόμη παραμένει άγνωστο πότε ακριβώς θα κατατεθεί τελικά στη Βουλή αν και θεωρείται πιθανό να κατατεθεί τελικά αύριο.

Νωρίτερα, η σύσκεψη που έγινε μεταξύ του υπουργού Εργασίας και τους διοικητές των ασφαλιστιών ταμείων, έληξε με τη φράση ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι ακόμα ανοικτή. Ωστόσο ο Γιάννης Βρούτσης ήταν σίγουρος πως τα μέτρα θα έπειθαν τους τροϊκανούς κάτι που όπως φαίνεται δεν έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου