Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Εισαγγελική έρευνα σε εξέλιξη για το παρατημένο τροχαίο υλικό

Σύμφωνα με πληροφορίες ,  εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα μετά την έρευνα - σοκ που είχε δημοσιευτεί στην  Αmnizia το 2011 με τίτλο η < Ολοκληρωτική κατάρρευση των σιδηροδρόμων >               ( κλικ εδώ για να την διαβάσετε )  και είχε αναπαραχθεί σε πολλά site .
Όπως φαίνεται οι αρμόδιες αρχές ερευνούν όσα κατά καιρούς γράφονται στα site και blogs που απασχολούνται με σιδηροδρομικά θέματα πράγμα  θετικό αφού εκατοντάδες εκατομμύρίων έχουν ξοδευτεί για τον σιδηρόδρομο. 
Εμείς με την σειρά μας προαναγγέλουμε ότι τις επόμενες μέρες ,  το στέκι της έλξης , το blog των μηχανοδηγών ,  μετά το θέμα με τα εκδρομικά τρένα της Πελοποννήσου , θα ανοίξει και άλλο ένα  για το μετρικό δίκτυο που
θα προκαλέσει σίγουρα αίσθηση και έντονο ενδιαφέρον.

Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να δοθούν απαντήσεις απο τους υπευθύνους γύρω απο πολλά θέματα για την απαξίωση του μέσου .

Ιδιαίτερα σήμερα  που όλοι αυτοί που διαχρονικά απαξίωσαν τον σιδηρόδρομο , δείχνουν και πάλι τους εργαζόμενους σαν υπαίτιους. 


1 σχόλιο:

  1. ας κανει καποιος απο την Π.Ε.Π.Ε. μια ερευνα τεκμηριωμενη,η΄καποιος τεχνολογος που αγαπαει τον σιδηροδρομο,και να βγαλει στην φορα την ανικανοτητα αυτων που ειναι υπευθηνοι για το τροχαιο υλικο.ηλεκτραμαξες,ποσες εχει σε αριθμο η Τραινοσε,ποσες κινουνται κανονικα,και ποσες ειναι σε ακινησια,και για τον ποιους λογους.Adtranz,το ιδιο,ποσες εχει και ποσες κινουνται σημερα.Mlw, το ιδιο,Α/Α ΜΑΝ2000 το ιδιο,Rail-bus το ιδιο,Desiro Electric,Inter-City,τα carerpillar,μπλε καροτσες κιολειδη.ενα απεραντο νεκροταφειο σιδερικων εχει καταντησει.τα ποσοστα θα έχει ναι τραγικα αν γινει μια συγκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή