Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κάμερες στις αντλίες πετρελαιοδότησης ;

Σε τοποθέτηση καμερών δίπλα στις αντλίες της πετρελαιοδότησης σε όλα τα μηχανοστάσια θέλει να προχωρήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ .

Προφανής σκοπός η καταγραφή της πετρελαιοδότησης , η ελαχιστοποίηση των απωλειών και η
εξοικονόμηση καυσίμων .


Για το σκοπό αυτό οι υπεύθυνοι της εταιρείας , επισκέπτονται το τελευταίο διάστημα μηχανοστάσια και εποπτεύουν τους χώρους που θα στηθούν οι κάμερες παρακολούθησης της διαδικασίας .

Σημειώνουμε ότι  ο κ. Ζηλιασκόπουλος ,  υποστηρίζει σε πολλές συζητήσεις με τα Σωματεία ,  ότι έχει  επιτεύχθει μεγάλη εξοικονόμηση πόρων στον τομέα των καυσίμων την τελευταία τριετία , χάρη στην μεγάλη προσπάθεια των υπευθύνων και παρότι  η Διεύθυνση Τροχαίου Υλικού  που συστάθηκε και για αυτόν τον σκοπό , δεν έχει επαρκώς στελεχωθεί ακόμα . (αυτό αναμένεται να γίνει προσεχώς ). Μάλιστα είχε θέσει σαν στόχο από την αρχή της παρουσίας του στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ την μείωση του κόστους των καυσίμων.


Θυμίζουμε ωστόσο , ότι η πετρελαιοδότηση σε κάποια μηχανοστάσια έχει δοθεί απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ  και σε ιδιώτες ! Διαβάστε εδώ την απόφαση

Δεν ξέρουμε αν το μέτρο εφαρμόζεται και σε άλλες εταιρείες , ωστόσο είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με το θέμα της τοποθέτησης καμερών σε χώρους εργασίας .

Παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε .

1 σχόλιο: