Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Και στο Γραφείο Αθηνών λάθη στο Οργανόγραμμα Έλξης (ΔΙΚΑΜ)

Τα λάθη που εντοπίσαμε στην Πάτρα και στο ΜΑΙ  ,  μετέφερε ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου μας σε Πρόεδρο και Γραμματέα και σήμερα υπήρξε παρέμβαση της ΠΕΠΕ .
Ειδικότερα στο ΜΑΙ , την ώρα που
υπηρετούν 108 μηχανοδηγοί , είχαν προβλεφθεί 95 θέσεις !
Αύριο θα έχουμε την τελική πρόταση της ΔΙΚΑΜ που θα συζητηθεί στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

1 σχόλιο:

  1. Στην συνάντηση που έγινε την Πέμπτη για το Οργανόγραμμα , ο κ. Ζηλιασκόπουλος είπε σε μια αποστροφή του λόγου του , ότι το σχέδιο το δουλεύουμε εδώ και 10 μέρες με τους συνδικαλιστές .
    Όταν του είπα ότι εγώ προσωπικά το πήρα 1 ώρα πριν την συνάντηση απλά με κοίταξε απορημένος.
    Είναι απορίας άξιο , το πως οι θέσεις για μηχανοδηγούς σε Πάτρα - Πύργο - Διακοφτό και Αθήνα είναι λιγότερες απο όσους υπηρετούν, την ώρα που στο ΜΑΙ και Πάτρα για παράδειγμα πληρώνονται κάθε μήνα 400 και πλέον αναπαύσεις .
    Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος . Το οποίο πρέπει να διορθωθεί αύριο πριν συνεδριάσει το ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
    Αρκετά ανθρώπινα λάθη έχουμε πληρώσει οι μηχανοδηγοί την τελευταία τριετία.
    Το μεσημέρι στην Καρόλου στον Δ/ντη ΔΙΚΑΜ επεσήμανα τα λάθη -όπως έκανα και νωρίτερα στον Πρόεδρο και Γραμματέα της ΠΕΠΕ που προφανώς θα έκαναν και την παρέμβαση τους -και μου απάντησε πως θα έδινε λύση αύριο το πρωί φωνάζοντας στην Καρόλου τον κ. Καπετανάκη .

    Θα περιμένουμε αύριο τα νεώτερα και θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους.

    Για την Εξέλιξη

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή