Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Οι αλλαγές στο κατετεθέν Οργανόγραμμα της Έλξης

Με μια πρώτη ανάγνωση στο κατατεθέν σήμερα Οργανόγραμμα  , Δράμα (επαναφορά γραφείου )  και Ειδομένη , Στρυμώνας , Κόμανος ( που αποκτούν κοινή έδρα με 1 Προϊστάμενο Υπηρεσίας και 14 μηχανοδηγούς  )οι κερδισμένοι .
Λάρισα και Βόλος διατηρούνται ως κοινό γραφείο (32 Μηχανοδηγοί) με 1 Προϊστάμενο Υπηρεσίας και 1 Προϊστάμενο Τμήματος .

Επιπλέον αυξάνεται ο αριθμός των μηχανοδηγών σε  
  • Πάτρα ( 19 στην ΔΙΚΑΜ  +  1 στην Διεύθυνση Τροχαίου Υλικού +  1 Προϊστάμενος Υπηρεσίας  ) , 
  • Δράμα (17 μηχανοδηγοί + 1  Προϊστάμενος Υπηρεσίας ) ,  ενώ και το 
  • Λειανοκλάδι διατηρεί την δύναμη του ( με 24 μηχανοδηγούς , 1  Προϊστάμενο Υπηρεσίας και 1 Προϊστάμενο Τμήματος ) όπως και η Αλεξανδρούπολη με 12 μηχανοδηγούς και 1 Προϊστάμενο Υπηρεσίας. 
Μειώνεται ο αριθμός των μηχανοδηγών σε Κιάτο (16 + 1 Προϊστάμενος Υπηρεσίας ) αλλά σε αυτήν προστίθενται και 12 βοηθοί (πιθανές προσλήψεις ) .

Επιπλέον 51 βοηθοί ή μηχανοδηγοί Β προβλέπονται στο ΜΑΙ  , 57 στο Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης ,  6 σε Λάρισα - Βόλο , 6 σε Πάτρα - Διακοφτό - Πύργο , και 10 στην Αλεξανδρούπολη.


Στην Διεύθυνση Τροχαίου Υλικού οι θέσεις παραμένουν 58 .(μαζί με αυτές της κίνησης ) .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου