Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Οι προτάσεις του Σωματείου Εργαζομένων Προαστιακού και της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το Οργανόγραμμα

Δημοσιεύουμε τις προτάσεις της ΠΕΠ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Σωματείου Εργαζομένων Προαστιακού , όπως αυτές δόθηκαν χτες στον κ. Ζηλιασκόπουλο.
Αναλυτικά >
Κύριε Πρόεδρε,


Μετά από την διαβούλευση που έγινε στο Σωματείο μας, με θέμα τις προτάσεις αλλαγής του οργανογράμματος των Διευθύνσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ(ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ), καταθέτει τις δικές της αντιπροτάσεις στα παρακάτω σημεία:

1.ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Λόγω του ότι, το Προσωπικό του Κλάδου Έλεγχου & Κίνησης Αμαξοστοιχιών, μια από τις κύριες ενασχολήσεις του στη δομή της εταιρίας, είναι η καθημερινή επαφή με το επιβατικό κοινό επιλύοντας θέματα που άπτονται της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών της εταιρίας, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ να προβλεφθεί στη λειτουργία του Τμήματος, να υπηρετεί ένας Υπάλληλος από τον Κλάδο μας.

2.ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Στο Τμήμα Παρακολούθησης Κυκλοφορίας της ΔΙΤΡΥ, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση και καλύπτεται με πέντε (5) Υπάλληλους του Κλάδου μας, λόγω του επιτελικού ρόλου που έχει,ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ οι Υπάλληλοι του Κλάδου μας που θα στελεχώνουν το Τμήμα, να κατέχουν το βαθμό του Προϊσταμένου Τμήματος.

Τέλος, 
3.Όλοι οι Υπάλληλοι του Κλάδου μας, που αυτή τη στιγμή είναι τοποθετημένοι ή αποσπασμένοι σε άλλες Διευθύνσεις της εταιρίας, να επιστρέψουν στο Κλάδο μας, εκτός και εάν θέλουν να παραμείνουν με αίτηση τους σε αυτή την Υπηρεσία και να ενταχθούν στο προσοντολόγιο και καθηκοντολόγιο, που προβλέπεται για αυτή τη Διεύθυνση.

Το Προεδρείο της
ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Και το Σωματείο του Προαστιακού >

Μετά την ενημέρωση σας για τις αλλαγές στο οργανόγραμμα και την πρόσκληση από τον Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κ. Ζηλιασκόπουλο, για διαβούλευση επί αυτών σας καταθέτουμε τις προτάσεις μας:

  • Για την Διεύθυνση Προσωπικού, προτείνουμε την μετατροπή των τμημάτων σε υπηρεσίες και δημιουργία τριών τμημάτων τα εξής:
  1. Τμήμα Μισθολογίου στην Υπηρεσία Μισθολογίου, Νομολογίας και Τήρησης Στοιχείων
  2. Τμήμα Διαχείρισης Προσωπικού στην Υπηρεσία Διαχείρισης Προσωπικού και Τήρησης Στοιχείων
  3. Τμήμα Αξιολόγησης Προσωπικού στην Υπηρεσία Εκπαίδευσης, Αξιολόγησης, Ευκολιών Μεταφοράς.
  • Για την Διεύθυνση Εμπορευματικών Μεταφορών προτείνουμε να προστεθούν δύο Επιθεωρητές, ένας στο Γραφείο Εμπορευμάτων Ρουφ και ένας στο Γραφείο Εμπορευμάτων της Οινόης.

  • Για την Διεύθυνση Διεύθυνση Προσωπικού Ελέγχου και Κίνησης Αμαξοστοιχιών προτείνουμε:
  1. Τον ορισμό 3 Προϊσταμένων στο Τμήμα Συντονισμού Σημείων πώλησης (CTC).
  2. Τον ορισμό 4 Προϊσταμένων στο Τμήμα Σταθμού Αθήνας & ΓΓΤΝ 1 – Σίνα 6, 3 για τον Σταθμό της Αθήνας και 1 για το σημείο Πώλησης Σίνα.
  3. Στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών την αύξηση των Ελεγκτών από 9 σε 12 άτομα και οι Προϊστάμενοι 2 (1 ανά βάρδια).
  • Για την Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών προτείνουμε την δημιουργία δύο τμημάτων, τα εξής:
  1. Τμήμα Ελέγχων και Δικτύων στην υπηρεσία Χρηματοοικονομικού Προγραμματισμού και Συναλλαγών, με τον ορισμό Προϊστάμενου Τμήματος.
  1. Τμήμα Τήρησης Βιβλίων και Διαχείρισης Διαθεσίμων στην Υπηρεσία Λογιστηρίου και Διαχείρισης Διαθεσίμων, με τον ορισμό Προϊστάμενου Τμήματος.
  • Για την Διεύθυνση Επιβατικών Μεταφορών προτείνουμε την μετανομοσία των Υποπροϊσταμένων σε Προϊσταμένους Τμημάτων.
  • Σε όλες τις θέσεις Προϊσταμένων Τμημάτων η δυνατότητα ανάληψης της θέσης από ΔΕ Υπαλλήλους με τουλάχιστον 8 χρόνια εμπειρία στους αντίστοιχους κλάδους.




  Μετά τιμής

        Για το Δ.Σ.

                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Β                                               Β. Ζαβογιάννης                      Π. Κολοκοτρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου