Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

H επιστολή του συναδέλφου Α. Ρίζου

Είναι γνωστό ότι το στέκι της έλξης  κρατά ίσες αποστάσεις και εκθέτει τις απόψεις όλων των συναδέλφων . Για το λόγο αυτό αναδημοσιεύουμε απο το blog της Εκ-κίνησης  την επιστολή - καταγγελία του συναδέλφου Άρη Ρίζου , μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Προαστιακού , προκειμένου όλοι να γνωρίζουν τι ανέφερε  ο συνάδελφος  . Ολόκληρη η επιστολή >
Την Πέμπτη 14 Νοέμβριου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Σωματείου Εργαζομένων Προαστιακού, του οποίου αποτελώ εκλεγμένο μέλος, και της Π.Ε.Π.Τ..Συνάντηση για την οποία δεν έλαβα ποτέ γνώση με επακόλουθο να μην
παρευρίσκομαι . Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και επειδή κάποιοι νομίζουν πως το Σωματείο είναι το μαγαζί τους που μπορούν να «μαγειρεύουν» ότι θέλουν, όπως θέλουν, τους κάνω γνωστό πως δεν θα επιτρέψω να συνεχιστεί αυτή η αυταρχική συμπεριφορά από μέρους του γνωστού δημοσιοσχεσίτη Προέδρου και του ανεξάρτητου- Δίκτυο- Σύριζα ή ότι βολεύει Γραμματέα.

Είχα μάθει και εγώ όπως πολλοί ακόμη τις μυστικές συναντήσεις με Διευθυντές κλάδων με σκοπό την δική τους εξυπηρέτηση και το πώς θα διασφαλιστούν οι ίδιοι. Μάλιστα είδαμε να μπαίνουν στα γκρούπ εκπαίδευσης άνθρωποι που δεν είχαν κάνει καμία αίτηση ένταξης και να μένουν απ’έξω συνάδελφοι που είχαν κάνει την επιλογή τους για το μέλλον τους στην εταιρία.

Σταματήστε λοιπόν να παίζετε με την νοημοσύνη μου και τους συναδέλφους.

Διαμαρτύρομαι και πλέον απαιτώ την πλήρη ενημέρωση μου για όλες τις συναντήσεις που έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν στο μέλλον.   

                                          Άρης Ρίζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου