Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Εργαζόμενοι Μετρό: Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για απολύσεις και εργατικά ατυχήματα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση 2 ηλεκτροδηγοί οδηγήθηκαν στην εντατική απο ηλεκτροπληξία την ώρα της βάρδιας τους.
Συνδικαλιστικές διώξεις σε τοπίο εργατικών ατυχημάτων, είναι η αιχμή της σημερινής κινητοποίησης των εργαζομένων στο Μετρό
Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν τα εξής:

"Το Σ.Ε.Λ.Μ.Α. διοργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στο σταθμό Συντάγματος (έξω από το σταθμαρχείο ) την Πέμπτη 19.12.2013 και ώρα 14:00 να διαμαρτυρηθούμε για τις απειλές που ασκεί η Διοίκηση στους εργαζομένους.
Καλούμε και ζητάμε στήριξη απ’ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν τους επιστρατευμένους εργαζόμενους, που απειλούνται με απόλυση επειδή απέργησαν σε 24ωρη πανελλαδική απεργία.
Για να μην θρηνήσουμε θύματα και εν’ όψη των δύο ( 2 ) τελευταίων συναδέλφων οδηγών που οδηγήθηκαν στην εντατική από ηλεκτροπληξία την ώρα της βάρδιας τους, μέσα στην καμπίνα του συρμού και γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι ν’ αντιδράσουμε και ν’ αναγκάσουμε την πολιτεία να μας ακούσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου