Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΕΕΣΣΤΥ .... Λεφτά υπάρχουν !

25 χιλάρικα για νέες
μορφές τουρισμού !
Πραγματικά διαμάντια βρίσκει κανείς ψάχνοντας στην Διαύγεια της αποφάσεις των Διοικήσεων των εταιρειών του Ομίλου ΟΣΕ 
Αυτό που μας εντυπωσίασε  είναι οι εργολαβίες που έχει δώσει η προς ιδιωτικοποίηση  ΕΕΣΣΤΥ τον τελευταίο μήνα!
 Από τα 25 χιλιάρικα που δόθηκαν σε εταιρεία για να προωθηθεί η σιδηροδρομική τουριστική δραστηριότητα  της ΕΕΣΣΤΥ (τελικά ποιος κάνει τα τρένα ;) μέχρι τα 250 χιλιάρικα για
120 χιλιάρικα για
λογιστική υποστήριξη

τους 10 μήνες για την λογιστική υποστήριξη της εταιρείας (2 εργολαβίες για μισθοδοσία και λογιστήριο απο 01/01/2014 μέχρι 31/10/2014 ) , αλλά και τα 3000 Ευρώ που δόθηκαν για να φωτογραφηθούν τα μηχανοστάσια Ρέντη και Θεσσαλονίκης απο ιδιώτη , προκειμένου αργότερα να παραχθεί βίντεο .







120 χιλιάδες για την μισθοδοσία!

< Κλικ για μεγέθυνση 

Την ίδια ώρα λοιπόν που τα χιλιάρικα μοιράζονται αεράτα , οι σιδηροδρομικοί δεν πήραν δώρο όπως και οι υπόλοιποι Δημόσιοι υπάλληλοι , ενώ είναι να απορεί κανείς.

Μέχρι πριν απο λίγο καιρό ΕΕΣΣΤΥ και ΟΣΕ είχαν κοινό λογιστήριο . Δεν μπορούσαν να πάνε κάποιοι συνάδελφοι στην ΕΕΣΣΤΥ και να κάνουν την δουλειά .
Με 250 χιλιάρικα καλυπτόταν η μισθοδοσία 10 υπαλλήλων για 10 μήνες.
Και μετά θα μας πούν ότι περισεύουμε κιόλας.


Και για το τέλος τα 1500 *2 = 3000 Ευρώ για φωτογράφηση των μηχανοστασίων Θεσσαλονίκης και ΜΑΙ ....


η απόφαση για το μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης.

Αντίστοιχη υπάρχει και για το ΜΑΙ.














Εμείς δημοσιεύουμε τις αποφάσεις και ελπίζουμε να βρεθεί και κάποιος συνδικαλιστής ή η Ομοσπονδία για παράδειγμα για να ρωτήσει για το γιατί και το πως.

Καλά τα πανηγύρια και οι φωτογραφίες με τις πιστοποιήσεις , ας δούμε και μερικά θέμα ουσίας συνάδελφοι .

Φυσικά θα επαναλάβουμε ότι η Διαύγεια είναι η μοναδική σωστή απόφαση της 1ης μνημονιακής Κυβέρνησης.....

4 σχόλια:

  1. Ε ρε μεγαλεία ο Διαμαντάκης, που τον βρίσκεις, που τον χάνεις πάντα μέσα στο μπακίρι τον βρίσκεις. Από το Δ.Σ.του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης, για μια 15ετία αργόμισθος στην ΕΡΓΟΣΕ (ίσα-ίσα για να δικαιολογεί το τζιπάκι του εργολάβου...), με το μπάρμπα-Γιάννη Μπουτάρη να τος στο Δ.Σ. του TV100 του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τις μετατάξεις στον όμιλο ΟΣΕ τσουπ ο Βασιλάκης στη ΓΑΙΑΟΣΕ και σαν να μην έφταναν οι γυροβολιές αυτού του κυρίου στο Δημόσιο, κάνει σήμερα και ένα πέρασμα στο Δ.Σ. της ΕΕΣΣΤΥ. Και τι να πούμε βέβαια για το βιογραφικό του, ένας Τεχνολόγος Μηχανικός των πρώην ΚΑΤΕΕ,είναι, αλλά για το Σύστημα τα προσόντα του είναι υπεραρκετά. Όσο για τις ελπίδες σας να βρεθεί κάποιος συνδικαλιστής που να ενδιαφερθεί για τα τεκταινόμενα στην ΕΕΣΣΤΥ, να σας θυμίσω και μία άλλη ιδιότητα του Διαμαντάκη, αυτή του Εργατοπατέρα στην ΕΡΓΟΣΕ επί σειρά ετών. Να τος λοιπόν ο Συνδικαλιστής που ψάχνετε εκεί στο Στέκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλης Διαμαντάκης31 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:30 π.μ.

      Aγαπητέ (και ανώνυμε) συνάδελφέ μου ! Ευχαριστώ για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές σου. Σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! (Όσο για τις απορίες σου, όταν βγείς από την ανωνυμία μπορώ να σου απαντήσω σε όλες.)

      Διαγραφή
  2. ετσι ,γουσταρω τετοια ξεβρακωματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ Η ΕΡΓΟΣΕ ............. ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΑ.....ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;;ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή