Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Συνδέσμου Σιδηροδρομικών <<Λαρισαικού

Συναδέλφισσες -Συνάδελφοι,

              Όπως γνωρίζετε πάγια θέση του Σωματείου μας είναι το δικαίωμα στην εργασία και όχι στην υπερεργασία. Ιδιαίτερα τώρα που στην χώρα μας οι άνεργοι είναι περισσότεροι από τους εργαζόμενους και η όποια υπερεργασία, δυστυχώς αφαιρεί το δικαίωμα σε κάποιους να εργαστούν.

              Πάγια τακτική του Σωματείου μας και πάγιο ζήτημα ήταν και είναι οι προσλήψεις προσωπικού, ώστε να υπάρχουν πλήρη εργασιακά δικαιώματα και απολαβές ικανές για αξιοπρεπή διαβίωση.
              Δυστυχώς στον Οργανισμό μας κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη ώστε να πληρώσει τα δεδουλευμένα (συμπληρωματικές ώρες και νυχτερινά), παίζοντας ένα παιχνίδι εις βάρος των εργαζομένων.
              Για όλα τα παραπάνω καλούμε τους φύλακες σε συγκέντρωση στην ΠΟΣ στον 4ο όροφο στις 16/12/2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00  για την απογευματινή βάρδια και στις 15.00 για την πρωινή για να υλοποιήσουμε  τις αποφάσεις που έχουν παρθεί και έχουν τονισθεί σε εξώδικη πρόσκληση στον Δ.Σ του ΟΣΕ Κο Θεοφανόπουλο για να προχωρήσουμε στα περαιτέρω ως ορίζει ο νόμος.
              Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.



ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

«ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου